Derde Living World-seizoen in Guild Wars 2 van start gegaan

Living World gaat al een tijdje mee in Guild Wars 2: al sinds 2013 voegt ArenaNet episodische nieuwe content toe aan zijn MMO. Maar dat wil niet zeggen dat de ontwikkelaar er genoeg van heeft: Out of the Shadows, het derde seizoen van Living World is gisteravond van start gegaan.

Het verhaal draait om een oude bedreiging die terugkeert naar Tyria, waardoor de helden uit de game gaan twijfelen aan alles dat ze denken te weten. Maar Living World voegt natuurlijk niet alleen verhalende content toe: er wordt ook een nieuwe Fractal-dungeon toegevoegd en de PvP krijgt een nieuwe map.

Daarnaast staat Living World bekend om de updates die het vaak brengt aan het kernsysteem van Guild Wars 2. Ook deze keer worden diverse aspecten van de gameplay op de schop genomen. Zo wordt de PvP-modus als geheel verbeterd en worden de Fractals of the Mist verder gepolijst. Ook worden er aanpassingen gedaan aan de skills en traits van de verschillende karakterklassen.

Mocht je even snel je geheugen willen opfrissen over de gebeurtenissen in Living World tot nu toe, check dan de onderstaande video.

 1.   
  gunnarwish's avatar

  Het nieuwe verhaal is tot nu toe wel goed.
  Wel is er niet super veel content bijgekomen.
  Terwijl ze 7-8maanden niets gegeven hebben van content.
  Behalve dan die kleine bandit quests.
  Patch is voornamelijk bugfixes/Balances/1 nieuwe kleine map (Wel een leuke map) klein stukje story dat je in een uurtje kan uitspelen. En dan weer wachten tot volgende patch. Nieuwe fractal map + wat veranderingen in items van Fractals. En een paar dingen om het jezelf wat makkelijker te maken zoals nieuwe manier van salvaging weapons/armor.