World of Warcraft krijgt voorbereidende patch voor Legion

World of Warcraft kampt al tijden met dalende spelersaantallen, maar de uitbreiding Legion moet daar volgende maand verandering in brengen. Echter, de nieuwe expansion belooft van flink formaat te zijn en dat vereist natuurlijk de nodige voorbereiding. Vandaag verschijnt er dan ook een nieuwe patch, die de game moet voorbereiden op Legion.

De update voegt een aantal features toe en voert daarnaast behoorlijke veranderingen door in de verschillende klassen van de game. Ook het schakelen tussen specialisaties wordt aangepast, en ten slotte wordt het Transmogrification Collections-systeem versimpeld.

World of Warcraft: Legion komt uit op 30 augustus.

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Hoewel ik niet meer speel heb ik tot op heden wel alle uitbreidingen gehaald en gespeeld en zal dat ook met Legion doen.

    Toch vraag ik me af hoeveel mensen de game nog spelen.

  2.   
    Kardinalus's avatar

    De patch is alleen voor Amerika vandaag! Voor Europa komt de patch pas morgen helaas! Ik kan in ieder geval niet wachten op Survival Hunter!

  3.   
    Bacotje's avatar

    Nou ja je wachten zal ook niet beloond worden want survival hunter is echt slecht. Snap echt niet dat ze die class zo zwaar verneukt hebben.

  4.   
    Kardinalus's avatar

    @ Bacotje: heb zelf nog half melee surv gespeeld tijdens vanilla/TBC dus vindt het wel grappig. Zal tijdens legion zoals altijd BM gaan maar wil het uiteraard even proberen. Hoewel ik misschien wel voor retri of guardian als main ga in legion 🙂

  5.   
    Papachico's avatar

    Ze zeggen elke keer dat de uitbreiding groot en immens wordt en elke keer ben je er zo doorheen. Ook zeggen ze dat ze sneller met uitbreidingen en patches komen etc. en elke keer duurt t langer.. Ik heb nu zo’n anderhalf jaar niet meer gespeeld en weet eigenlijk niet of ik die nieuwe uitbreiding nog wel ga halen. Ben er wel een beetje klaar mee. De game is behoorlijk bergafwaarts gegaan en elke keer dat zij een class “verbeteren” helpen zij t juist meer naar de klote. Ze weten gewoon niet hoe ze met hun eigen gemaakte classes moeten omgaan. Ik vond warlock en hunter egt super leuk om te spelen maar warlock hebben ze al naar de klote geholpen en nu ook hunter als ik t zo lees op mmochampion.com. Nee voorlopig geen Blizzard spel meer voor mij. Bij iedere uitbreiding verpesten zij t wel weer ergens 🙂