Pokémon GO nu ook uitgerold in Italië, Spanje en Portugal

Na de release van Pokémon GO in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland en Engeland, is de app sinds vandaag ook te downloaden in Italië, Spanje en Portugal in de App Store en Play Store.

Het wordt steeds spannender, want Europa raakt alsmaar voller met officiële Pokémon GO-spelers, maar wij Nederlanders en onze zuiderburen zitten nog steeds te wachten. Is het dit weekend eindelijk tijd voor ons?

Bekijk in ieder geval onze video review van Pokémon GO.

  1.   
    PSPfreaky's avatar

    Je ziet dat nu elke dag een of meerdere landen het spel kunnen gaan spelen, dus ik denk dat Nederland zaterdag, zondag of maandag aan de beurt is. Maar als je het spel al hebt maak je je minder zorgen 😛

  2.   
    tijn80's avatar

    PSPfreaky schreef, "Je ziet dat nu elke dag een of meerdere landen het spel kunnen gaan spelen, dus ik denk dat Nederland zaterdag, zondag of maandag aan de beurt is. Maar als je het spel al hebt maak je je minder zorgen :P"

    Zonder spel maak ik me ook geen zorgen 😉

  3.   
    Bosnegert's avatar

    lol dat mensen dit spelen. Dit is echt iets voor kleine kinderen. Ik weet echt niet waar het heen gaat met deze wereld

  4.   
    Downzilla's avatar

    Lol, Pokemon Go is echt zo’n spel voor sexueel gefrustreerde nerds die mentaal nog 12 jaar oud zijn.

  5.   
    Jethy's avatar

    Het heeft weinig te maken met kind zijn, of een “seksueel gefrustreerde nerd” zijn. Het is gewoon leuk, zowel voor jong en oud. Voor jong om de obvious reasons, en voor oud omdat het gewoon verschrikkelijk nostalgisch is, en veel van ons nog altijd een kleine soft spot voor de vrolijke beestjes hebben.

  6.   
    Snivu's avatar

    1,7 miljoen gefrustreerde nerds? En iedereen die het speelt is een klein kind? Ik zie een hoop mensen van 30 en zelfs gezinnen die samen naar buiten gaan. Iedereen heeft een andere smaak. Laat een ander in zijn waarde.

  7.   
    Bram_M99's avatar

    Zo jammer die nep accounts met slecht onderbouwde meningen.

    Ik ben wel heel benieuwd wanneer hij in de Nederlandse app store komt, je kan toch wel alles overzetten via je google account of dergelijks? Na die update van laatst is de app veel stabieler geworden, erg tof!

  8.   
    PaNNa's avatar

    Bosnegert schreef, "lol dat mensen dit spelen. Dit is echt iets voor kleine kinderen. Ik weet echt niet waar het heen gaat met deze wereld"

    Downzilla schreef, "Lol, Pokemon Go is echt zo’n spel voor sexueel gefrustreerde nerds die mentaal nog 12 jaar oud zijn."

    Deze mensen zijn het meest seksueel gefrustreerd.. Altijd die idiote comments

  9.   
    PSPfreaky's avatar

    Jethy schreef, "Het heeft weinig te maken met kind zijn, of een “seksueel gefrustreerde nerd” zijn. Het is gewoon leuk, zowel voor jong en oud. Voor jong om de obvious reasons, en voor oud omdat het gewoon verschrikkelijk nostalgisch is, en veel van ons nog altijd een kleine soft spot voor de vrolijke beestjes hebben."

    Klopt en dit is volgens mij het eerste spel dat mensen echt naar buiten krijgt. Het is gewoon leuk om met vrienden ff erop uit te trekken en een gezellige dag te hebben.

    Persoonlijk vind ik de games op de DS niks, maar voor Pokemon GO heb je niks nodig. Die smartphone heb je toch al en je moet het spel alleen ff installeren.

  10.   
    Ol’gamerdude's avatar

    (null)

  11.   
    Throbert's avatar

    Downzilla jij bent een wereldwonder wil je zeggen.

    Maar wel chill. Zit nu in Spanje dus kon de app zo ff downloaden 🙂

  12.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Downzilla is inderdaad een wereldwonder. Niks anders dan respect voor hem.