Bungie maakt volgende week per stream meer bekend over Destiny: Rise of Iron

Destiny-spelers opgelet: Bungie heeft besloten aanstaande 20 juli meer informatie uit de doeken te doen over de nieuwe Rise of Iron-uitbreiding. Via Twitch zal de ontwikkelstudio een livestream uitzenden, waarin het team beelden van Rise of Iron zal tonen en de nieuwe content zal bespreken. Vanaf 19:00 Nederlandse tijd gaat Bungie live.

Bungie heeft besloten de livestream als de ‘Cosmodrome Winter Tour’ te bestempelen, simpelweg omdat ze aangekondigde Plaguelands nog niet zullen betreden. Dat wil echter niet zeggen dat er niks nieuws getoond zal worden, maar ergens hopen spelers inmiddels toch wel de nieuwe omgevingen te zien. Benieuwd naar wat er zoal wel getoond zou kunnen worden? YouTuber Arekkz blikt alvast vooruit in een korte analysevideo.

Destiny: Rise of Iron verschijnt 20 september alweer voor PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding verschijnt niet meer op de vorige generatie consoles, maar spelers krijgen voorlopig nog wel de mogelijkheid om hun ‘legacy’ console te upgraden en progressie mee te nemen.

  1.   
    Gabbersouth's avatar

    is dit zo iets als for honor

  2.   
    Tom's avatar

    Je bent niet bekend met Destiny? Was namelijk een gigantische release van een tijdje terug. Gek dat je dat helemaal gemist hebt.