Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hoe tikt en klikt de ASUS Strix Tactic Pro? | GamersNET Gear

Na onder andere Speedlink, EDGE en Sharkoon komt nu ook ASUS met een reeks hoogwaardige ‘peripherals’ voor de gamer. Zo zit in de Strix-telg van het bedrijf ook de Strix Tactic Pro, een mechanisch toetsenbord voor de liefhebber. Tom ging ermee aan de slag en bespreekt met Peter nu ASUS’ nieuwe keyboard…

 1.   
  AtomicDogg's avatar

  Waarom is dit niet jouw toetsenbord dan Tom? Dat leg je niet uit, de hele review is samen te vatten in een zin: ”het is allemaal ok, maar niet mijn stijl.”

 2.   
  Thomsnov's avatar

  Ik vind dit wel een degelijke Gear, maar niet echt mijn stijl Kappa.

 3.   
  Tom's avatar

  AtomicDogg schreef, "Waarom is dit niet jouw toetsenbord dan Tom? Dat leg je niet uit, de hele review is samen te vatten in een zin: ”het is allemaal ok, maar niet mijn stijl.”"

  Ik vind die hoeken gewoon helemaal niks. Veel te log allemaal, ik houd het liever een beetje gestroomlijnd.

  Maar goed, daar ga ik in een review het product niet op afkraken of iets dergelijks. Dat is gewoon een kwestie van smaak.

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Godsamme Peter, 15 seconden in het filmpje en ik zit nu al mijn hoofd tegen het bureau aan te rammen. Gelukkig is het niet zo meme waardig als “dat past niet in een playstation” anders had ik mijn account weer tijdelijk moeten veranderen.

  Edit: filmpje afgekeken, heb kunnen concluderen dat “de asus strix” een degelijk beestje met een kanttekening is.

 5.   
  Mattiees's avatar

  Prima toetsenbordje voor die prijs lijkt me toch. Niet al te veel functies en misschien een gemiste kans dat er geen usb poort en audiospullen op kunnen worden aangesloten maar voor 120 euro lijkt met het prima.