Pokémon vangen 2.0 doe je met een drone en Pokémon GO

Er gaan inmiddels onnoemelijk veel mensen naar buiten om Pokémon GO te spelen en deze beestjes dus te vangen. Echter, niet elke gamer is even enthousiast om naar buiten te gaan, dus waarom geen manier verzinnen om vanuit je huis toch Pokémon te kunnen vangen?

Liam, op Tumblr bekend als Perchbird, heeft zijn smartphone aan zijn drone vastgemaakt en de Pokémon GO app op zijn pc-scherm laten verschijnen. Op die manier kan hij het met zijn drone rondvliegen, op zoek naar Pokémon, terwijl hij zelf thuis zit. De enige kanttekening is dat de drone niet verder dan vijftien meter van zijn huis kan vliegen, omdat de wifi-verbinding het anders niet toelaat. Dus voor Pokéstops en gyms zal hij toch zijn huis moeten verlaten.

Is dit geniaal of is het leuker om echt rond te lopen met Pokémon GO?

  1.   
    Leukste's avatar

    Een gamer zoekt de makkelijkste weg naar zijn trofeeën / Pokémon. Ik zou toch liever buiten lopen. Al is het maar om de indruk te wekken dat je sociaal bezig bent. 😳

  2.   
    mattioza's avatar

    Hehe de kids zijn natuurlijk wat beperkter in de mogelijkheden maar ik heb al behoorlijk wat video’s zien opduiken van mensen die met de auto naar de belangrijke punten rijden. 😀

  3.   
    bramuige125's avatar

    ik heb zoon vak engineering op school waar je een eigen project mag realiseren ik kan niet wachten tot de vakantie gedaan is.

  4.   
    Tom Janssen's avatar

    Wauw zo’n drone is wel mega handig en tof om Pokemons te vangen. 😮