De stream van Daniel vervalt wegens Eindhoven de Gekste!


De vrijdagavond staat tegenwoordig helemaal in het teken van de GamersNET LIVE stream van Daniël op het GamersNET Twitch-kanaal. Daniël heeft zoals gewoonlijk gewerkt, maar ook geld uitgegeven en dit weekend is het DDG & Friends Event in Eindhoven!!

Om die reden gaat Daniël vanavond niet LIVE, want GamersNET gaat na GamersNET RADIO LIVE richting Eindhoven om de Tuktuk voor de zaterdag uit te stallen voor DDG & Friends. De stream vervalt, maar niet getreurd, want Peter is er maandag en Tom de woensdag. Volgende week is de laatste stream van Daniël, hij is daarna drie weken op vakantie.

Nog geen hechte internet-buddies met onze Daan? Volg hem via @DanieldeZwart op Twitter, al kun je uiteraard ook settelen voor @GamersNET, waar wij tijdig game-nieuws, prijsvragen en aankondigingen van onze livestreams delen!

 1.   
  Broodbeleg's avatar

  “Rond 21:00 uur gaat de stream van start! Tot dan?” 😉

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Veel plezier dit weekend en alvast een fijne vakantie toegewenst.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Een DDG event? Neem maar gelijk een paar weekjes rust dan, we nemen je niks kwalijk. Je mentale gezondheid is belangrijker dan een paar spelletjes streamen. Alvast sterkte ermee.

 4.   
  Mark89NL's avatar

  Jullie kunnen vanavond meedoen op PS4 en kijken en praten ik stream GTA online op mijn kanaal profielnaam van hier opzoeken gewoon.

 5.   
  Mark89NL's avatar

  Broodbeleg schreef, "”Rond 21:00 uur gaat de stream van start! Tot dan?” 😉 "

  Ja op mijn kanaal 😉