Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Een ‘eSports rugzak’ voor de reizende gamer? | GamersNET Gear

Een rugzak gemaakt voor de gamer? Duitse tassenfabrikant Dicota probeert het, met dit zeer robuuste model. Tom droeg de rugzak mee naar Los Angeles en Berlijn, volgeladen met gaming gear en wel. Heeft de Dicota eSports backpack de tests doorstaan? Onze Brabo bespreekt het met Peter in deze nieuwe GamersNET Gear…

 1.   
  Mattiees's avatar

  helaas, er past geen pc in.. 😛

 2.   
  mheiden21's avatar

  Is die tas niet gewoon zo dik door de padding om je spullen veilig te houden? Ziet er in ieder geval beter uit dan de doorgaans goedkopere tassen voor laptops.

 3.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik vind de prijs ook wel meevallen, tassen kan je lang meedoen en als je ook nog vaak naar lan parties gaat lijkt mij het wel waard.

 4.   
  QTxJess's avatar

  In welk universum leven wij dat ik, als vrouw, 160 euro echt achterlijk veel vind voor een tas? Haha jezus, meer dan 60 euro gaat er bij mij niet in.

  Ik snap de prijs natuurlijk wel, want het is een enorm stevig ding en van goede kwaliteit, maar dan vind ik de Duitse prijs van 125 toch iets gepaster. Gelukkig moet Nederland altijd belachelijk doen met z’n prijzen, dus hier maar 160. Jezus.

  En ook echt de tassenafdeling van de Bijenkorf, dat is dan ook meteen Gucci, Dolce&Gabbana, Micheal Kors… Zijn ook wel meteen de allerduurste merken. Plus, die tassen zijn misschien van aardige kwaliteit, veel creativiteit zit er niet in. (aka ik vind het gros van die tassen daar best lelijk.)

 5.   
  Nuffsaid's avatar

  Ik heb een meal management backpack van bijna het dubbele.. Deze tas zoet er echt zeer kwalitatief volwaardig uit gezien de prijs.

 6.   
  Tom's avatar

  Tassen en koffers gericht op professionals (of in ieder geval, consumenten met ferme laptops) zijn altijd al een flink stuk duurder dan de gemiddelde rugzak. Vandaar dat Peet en ik nogal te spreken waren over deze prijs. Menig robuuste laptoptas begint al bij een euro of 120, dan is dit uitgebreide model niet eens zo heel veel duurder.