Insomniacs Spider-Man draait op Ratchet & Clank engine en is geen origin story

Hoewel Sony buiten een spetterende trailer niets vrijgegeven heeft over Spider-Man, ontdekte GamesRadar dat ontwikkelaar Insomniac de afgelopen weken veel vragen van fans heeft beantwoord via Twitter. Hieruit zijn enkele interessante details naar voren gekomen.

Zo meldde Insomniac dat Spider-Man draait op dezelfde engine als het recentelijk verschenen Ratchet & Clank, al is de technologie wel flink vernieuwd. De beelden die we zagen in de trailer, zijn bovendien allemaal in-game. Ze werden geschoten op de huidige PlayStation 4, niet op het aankomende Neo-model.

Tevens benadrukte Insomniac dat we geen origin story hoeven te verwachten. In plaats daarvan kunnen we aan de slag met een zeer ervaren Spider-Man. De studio werkt samen met Marvel om ervoor te zorgen dat de webslingeraar overtuigend in beeld gebracht wordt.

Tot slot vroeg een fan waarom het spinnenicoon op Spider-Mans pak in de game wit is, terwijl deze doorgaans een zwarte kleur heeft. Een precieze verklaring gaf de studio niet, maar Insomniac liet wel weten dat het hier een goede reden voor heeft.

Insomniacs Spider-Man verschijnt naar verwachting in 2017.

  1.   
    remcoabc's avatar

    ben zeer benieuwd naar deze game, verfend marvel liefhebber.

  2.   
    Mandamo's avatar

    Verfend ja?

  3.   
    jelte23's avatar

    Ben heel erg benieuwd!! Een goede spiderman game zou zo tof zijn.

  4.   
    Gabbersouth's avatar

    zeer benieuwd naar deze game nog effe wachten jammer genoeg