Nieuwe Easter Egg ontdekt in Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 is zonder twijfel een van de meest uitgebreide games van dit moment. Met een sterkte singeplayer, en een continue van gratis updates voorziene multiplayer kunnen we gerust zeggen dat je makkelijk je ei kwijt kan in de game.

Hoewel het spel al in 2013 verscheen, is er een aantal dagen geleden een nieuwe Easter Egg ontdekt in Los Santos. Gezien de grote hoeveelheid dingen die je moet doen om achter de Easter Egg te komen, is het niet heel vreemd dat het pareltje pas nu is ontdekt.

In GTA Online is het namelijk mogelijk om in het Freemode Event ‘Hunt the Beast’ te spelen als weerwolf, opgejaagd door medespelers. Nu blijkt echter dat het beest ook te spelen is de singleplayer. Het beest is een referentie naar de film Teen Wolf uit 1996 met Michael J. Fox.

Om de Easter Egg te vinden moet je de game 100% hebben uitgespeeld, de Strangers & Freaks-missie The Last One hebben voltooid, en alle 27 peyote plants hebben verzameld. Tot slot moet je alle zeven gouden peyote plants verzamelen, in volgorde van zondag tot zaterdag. Wanneer je dit allemaal hebt gedaan, spawnt een Sasquach naast een dode NPC of dier. Versla je de Sasquach vervolgens als Teen Wolf, dan ontgrendel je beide karakters in Director Mode.

 1.   
  Leukste's avatar

  Dat bij 14:18 wordt aangeraden om de “Godmode cheat” of de “PC trainer” te gebruiken zegt al genoeg. Voor de dagelijkse normale speler zonder cheats onmogelijk.

 2.   
  Eon's avatar

  Het is en blijft een geweldige game, ik betrapte mezelf er op dat ik in de single player eens de Kifflom! missies wilde gaan doen met als gevolg dat ik urenlang bezig was met het lopen door een woestijn en het dragen van bijzondere kleding. Slaat nergens op, maar toch doe je het. Het is voor mij de eerste game die ik zo lang na release nog speel.

  Deze easter egg is de volgende om maar eens te proberen haha 🙂