Zampella tegen ontwikkelaars Modern Warfare Remastered: vern**k het niet

Vince Zampella stond aan het roer van Call of Duty 4: Modern Warfare, een game die de blauwdruk legde voor moderne multiplayer shooters. In 2010 vertrok hij bij Infinity Ward na een hevige ruzie met Activision, maar dat betekent niet dat Zampella niets meer geeft om zijn kindje.

Vince Zampella treedt namelijk op als zelfbenoemd adviseur voor Modern Warfare Remastered. Hij heeft de ontwikkelaars van deze remaster gebeld met één advies:

I told them – don’t fuck it up. That’s my on the record response. I rang them up and said, honestly, don’t fuck it up. It’s a huge part of people’s gaming memories.
Modern Warfare Remastered maakt onderdeel uit van Infinite Warfare’s Legacy Edition. Beide games verschijnen op 4 november.

 1.   
  Fabianb's avatar

  Ik geef hem groot gelijk.

 2.   
  Gabbersouth's avatar

  idd geef hem ook groot gelijk

  ik kan niet wachten tot ik de legacy editie binne heb

 3.   
  PSPfreaky's avatar

  Maar ze hebben het toch ook een beetje vern**kt? Door Modern Warfare Remastered alleen met Infinite Warfare te verkopen…

 4.   
  Jarek's avatar

  PSPfreaky schreef, "Maar ze hebben het toch ook een beetje vern**kt? Door Modern Warfare Remastered alleen met Infinite Warfare te verkopen…"

  Daar kan de ontwikkelaar van de remasster toch niets aan doen? 😳

 5.   
  nielsiebro's avatar

  waarschijnlijk kan je hem later los kopen als iedereen als die duurdere versie heeft

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik verwacht dat de redactie van Gamersnet formeel hun excuses aanbiedt voor dit zeer aanstootgevende taalgebruik. Ik weet zeker dat er bezoekers op deze site zijn die deze week niet gen**kt hebben en zich zeer aan deze titel kunnen storen. Een grapje op zijn tijd mag best maar hier trek (HUE) ik mijn grens.

 7.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Zo zijn wel goed op weg om het te vern**ken door een incomplete game te leveren als we toch gaan vergelijken met het orgineel.

 8.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Zolang die remaster vast zit aan Infinite Warfare kan het me helemaal niets boeien…