Forza Horizon 3 Ultimate Edition geeft 57 nieuwe wagens

Veel is nog niet bekend over Forza Horizon 3 behalve dat het zich in Australië afspeelt en cross-play en -buy bevat.

Nu is op de Xbox Store ook de Ultimate Edition van de game verschenen. Voor deze editie zal je in totaal honderd euro neer moeten tellen, in vergelijking met zestig voor de normale editie. Dat geld is dan ook niet voor niks, want met de Ultimate Edition krijg je toegang tot maar liefst 57 nieuwe auto’s, verdeeld over drie bundels. Deze speciale editie bevat namelijk de Car Pass, Motorsport All-Stars Car pack en het VIP membership.

De Car Pass geeft je zes maanden lang elke maand zeven nieuwe auto’s. De eerste partij verschijnt in oktober, met elke opvolgende maand een nieuwe lading tot en met maart 2017. Wil je niet tot oktober wachten voor nieuwe auto’s, dan is daar het Motorsport All-Stars Car Pack, dat je direct tien moderne racewagens geeft om Down Under mee te verkennen.

Tot slot is daar het VIP Membership. Deze pas geeft je toegang tot exclusieve auto’s, evenementen en meer. De vijf inbegrepen auto’s zijn de Lamborghini Aventador LP750-4 SV, 2016 Koenigsegg Regera, 2015 Ferrari F12tdf, 2015 Ultima Evolution Coupe 1020, en de 2015 Ford Falcon GT F 351. Geen verkeerde bolides, lijkt ons zo. Tot slot krijgen VIP Members ook bonussen als dubbele Wheelspin-opbrengsten, toegang tot online evenementen en community cadeautjes.

Forza Horizon 3 verschijnt 27 september voor pc en Xbox One.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Tegen die tijd zie ik het wel, zolang ze mijn resolutie gaan ondersteunen op PC (Wat Apex nog niet helemaal doet helaas) en het zo lekker loopt als Forza Apex dan komt het wel goed.