Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered | Video preview

Naast Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt dit jaar ook de eerste remaster binnen de CoD-franchise. Het originele Call of Duty 4: Modern Warfare wordt opgepoetst en meegeleverd met de nieuwe, futuristische game.

Onze Brabo Tom (een fan van het origineel) mocht een exclusieve blik op de Crew Expendable-missie meemaken en vertelt tegenover Peter hoe treurig het eigenlijk is dat we hier meer hype voor mogen hebben dan de echt nieuwe CoD-game van 2016…

 1.   
  Supermanneke's avatar

  Modern Warfare was gewoon een prettige game. Voor de tijd dat het uit kwam nog vrij vernieuwend, maar zonder al te veel over-de-top-bullshit die later (vanaf MW2, maar dat is misschien persoonlijk) in de serie werd toegevoegd (van die gare killstreaks/perks etc).

  De game had wat te customizen, zonder dat je jezelf erin verloor en uiteindelijk was het gewoon echt een goede shooter die heerlijk wegspeelde.

 2.   
  Gabbersouth's avatar

  ik heb de deluxe versie gepreordered met cod 4 remasterd met infinite warfare

 3.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Ik wacht eerst mooi af, Vind 70 euro net wat te veel voor een halve game . :p

 4.   
  FireBallz's avatar

  Peter, dat kwam een beetje te ingestudeerd over toen jullie het hadden over of de gehele Multiplayer van Call of Duty 4 erin kwam, maar dat maakt natuurlijk niet uit 🙂 duidelijk verteld jongens, ben benieuwd!

 5.   
  AtomicDogg's avatar

  Best wel zielig dat een game van bijna 10 jaar oud een gloednieuwe game moet gaan verkopen.