Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Call of Duty: Infinite Warfare | Video preview

’s Werelds meest omstreden onthulling en hard-op-hard met Battlefield 1: Call of Duty krijgt het moeilijk dit jaar. Tom mocht behind-closed-doors genieten van een exclusieve presentatie van Infinite Warfare en doet zijn verhaal tegenover Peter. Gaat de serie nog een kans maken of het is gedaan met de grandeur van CoD?

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Klopt dit dat het geluid zeer slecht is, heb gehoord dat je mensen aan stukken rijt met granaten en dat je ze pas hoort schreeuwen van de pijn als ze al dood zijn.

 2.   
  Tom's avatar

  Dat viel mij nergens echt op in de presentatie. Het geluid was juist lekker diep en overdonderend, maar het ging dan ook om een soort bioscoop-achtige set-up van boxen.

  Sowieso is er nog een flinke poos tot de release. Als het geluid dan echter achter loopt, hebben ze nog tijd om dat soort oppervlakkige bugs even te fixen. Zal in dat geval ook vast niet al te pittige liggen voor het dev-team om te verhelpen.

 3.   
  Gabbersouth's avatar

  beetje halo achtig als je het mij vraagt tom

 4.   
  Tom's avatar

  Halo speelt echter héél anders. Qua singleplayer op aarde is het echt nog te vergelijken met een Infinity Ward-titel van weleer, maar ik snap je vergelijking. De gevechten in de ruimte zijn wat gewichtslozer en nog futuristischer, dus dan ziet het er al snel uit als je eerste beste toekomst-FPS van een andere partij.

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  De gevechten in de ruimte zijn wat gewichtslozer en nog futuristischer, dus dan ziet het er al snel uit als je eerste beste toekomst-FPS van een andere partij.

  Mee eens. Ik kwam er tijdens de E3 stream letterlijk pas halverwege achter dat ik naar de nieuwe CoD zat te kijken

 6.   
  Gabbersouth's avatar

  ja oke tom dat klopt ook wel

 7.   
  PaNNa's avatar

  Het kan misschien wel iets worden, maar ik wacht echt alles af. Ik durf hierover nog geen mening geven voorlopig.