Kingdom Hearts-collectie voor de PlayStation 4 nog niet uitgesloten

In een recent interview met Kingdom Hearts-ontwikkelaar en Kingdom Hearts 3-co-director Tai Yasue kwam naar voren dat een Kingdom Hearts-compilatie voor de PlayStation 4 nog altijd een optie is.

Kingdom Hearts 1.5 HD Remix, die Kingdom Hearts 1, Chain of Memories en 358/2 Days bevatte, werd in 2013 voor de PlayStation 3 uitgebracht. Kingdom Hearts 2.5 HD Remix bevatte Kingdom Hearts 2, Re:Coded en Birth By Sleep en werd een jaar later ook voor de PlayStation 3 uitgebracht. Nu is de PlayStation 4 de dominante console en Square Enix heeft nog geen beslissingen genomen:

We haven’t come to decision and nothing is announced yet. We listen to our fans and our players and see what they think about it–and, yeah, I’m not ruling it out, but we’re not making an announcement just yet.
Yasue liet ook nog weten dat de ontwikkeling van Kingom Hearts 3 prima verloopt.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Kunnen we nog een (gameplay) trailer verwachten van KH3 deze E3? ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ™‚

 2.   
  firehopper211's avatar

  Please do, ik wil alles van begin tot eind spelen op de PS4. ๐Ÿ˜€

 3.   
  UncreatedKoen's avatar

  dutchgamer die gaan we niet krijgen. als je de trailer van 2.8 hebt gezien staat er. announcement this winter. dus dan krijgen we een release datum. wat betreft de hele collectie. breng het ook uit op xbox one want kh3 komt daar ook op uit

 4.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Beetje overbodig om deze nogmaals uit te brengen, of willen ze het dan voor elke generatie gaan doen? Voor de Xbox lijkt me een logischere keuze omdat de games daar nog niet voor zijn verschenen, zo kunnen mensen vast inkomen voor kh3.

 5.   
  Sixty's avatar

  echt moet ik het als KH fan dan nog een keer dezelfde game kopen, heb alle originele en ook de ps3 remasters. Maar ik speel nog steeds liever op de originele consoles. Dat ze BBS eens digitaal uitbrengen dat ik hem op de vita kan spelen met de MP, want die is awesome!