Modern Warfare Remastered schittert op nieuwe screenshots

Call of Duty: Modern Warfare Remastered is enkel beschikbaar als onderdeel van Infinite Warfare’s Legacy Edition. Hoewel dit niet één van de meest nobele besluiten is die de uitgever ooit heeft gemaakt, heeft Activision wel veel moeite gestopt in de remaster van Call of Duty 4. Onderstaande screenshots zijn daarvan het bewijs.

De plaatjes tonen significant verbeterde graphics, waarbij vooral de lichteffecten in het oog springen. Ook zien we een moment uit de legendarische missie ‘All Ghillied Up’ voorbijkomen. Check de screenshots hieronder!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Gabbersouth's avatar

  de legacy editie heb ik gepreordered zijn dat nou 2 games

 2.   
  stan_the_manNL's avatar

  Ziet er vet uit hoor, heb MW ook helemaal kapot gespeeld. Toch ben ik niet overtuigd van infinite warfare en heb ik op dit moment veel meer zin in Battlefield one. Wellicht dat preview’s mij nog kunnen overtuigen om CoD een kans te geven

 3.   
  PaNNa's avatar

  Ik denk ook eerder dat ik meer BF1 zal spelen dan IW, de Remastered versie zal ik sowieso spelen. Maar of het van korte/lange duur zal zijn daar heb ik geen idéé van.

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  Ik denk dat Battlefield 3 er nog beter uitziet…

 5.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Verwacht dat ze hem later wel los te koop zetten dat soort acties staat de desbetreffende uitgever om bekend. Haal de remaster dan wel, heb geen zin om die nieuwe online te spelen. Single player lijkt me nog wel wat maar als ik destiny wil spelen ga ik wel destiny doen.