Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun komt naar PS4 en Xbox One

Een jaar geleden verscheen Verdun, een Eerste Wereldoorlog-shooter van Nederlandse bodem. Het spel werd warm onthaald op Steam en daarom hebben ontwikkelaars M2H en Blackmill Games besloten de game ook op de consoles uit te brengen.

Eerdere geruchten worden hiermee bevestigd. Ontwikkelaar Jos Hoebe laat weten dat Abstraction Games helpt om de game optimaal te porten naar de consoles:

We hebben heel veel positieve reacties gehad na de lancering en tegelijkertijd ook veel vragen of het spel naar Xbox en PlayStation kwam. Voor ons was dit ook absoluut het doel, maar om het spel geschikt te maken met dezelfde game-ervaring voor de consoles vonden we dat de game enkele tweaks nodig had.
De PlayStation 4- en Xbox One-versie van Verdun verschijnt op 30 augustus. Onderstaande trailer toont de eerste beelden van de console-versie!

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    Vraag me af hoe duur als het een redelijke prijs is ga ik de game wel halen

  2.   
    mmx's avatar

    Ik ben benieuwd ik denk ook dat ik deze wel ga kopen.

  3.   
    MikeGevers's avatar

    Game’s Hunter schreef, "Vraag me af hoe duur als het een redelijke prijs is ga ik de game wel halen "

    Op pc is Verdun heel schappelijk geprijsd, dus ik verwacht niet dat ze er op de consoles 60 tot 70 euro voor gaan vragen 😉

  4.   
    Fabianb's avatar

    Speelt best lekker op de PC. Ik denk dan ook wel dat ik deze voor de PS4 ga halen.

  5.   
    Nitrix31's avatar

    Eigenlijk best wel een uderrated game. Je moet er wel van houden, maar het is echt een goed spel

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Tja hoeveel mensen gaan die titel kopen en er veel tijd insteken wetend dat Battlefield 1 vlak voor de deur staat met het zelfde concept en mischien wel better uitgewerkt.

  7.   
    Leon 2.0's avatar

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "Tja hoeveel mensen gaan die titel kopen en er veel tijd insteken wetend dat Battlefield 1 vlak voor de deur staat met het zelfde concept en mischien wel better uitgewerkt."

    Verdun is toch beduidend anders als Battlefield 1, voor zover je dat aan de vrijgegeven gameplay van BF1 kunt beoordelen. Verdun richt zich namelijk veel meer op de loopgravenoorlog dan BF1, waarin de getoonde map toch meer een open dorpje was. 🙂

  8.   
    DB Ries's avatar

    Gaaf WW I