Campaign Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered tijdelijk exclusief voor PS4

Hoewel het Call of Duty-blok op Sony’s persconferentie natuurlijk voornamelijk werd besteed aan Call of Duty: Infinite Warfare was er ook wat ruimte voor de remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare. Hierbij bracht Activision heugelijk nieuws voor PlayStation 4-eigenaren en minder goed nieuws voor gamers die Modern Warfare Remastered op de Xbox One of pc willen gaan spelen. De campaign van Call of Duty 4: Modern Warfare is namelijk dertig dagen eerder te spelen op PlayStation 4.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Sorry hoor, maar dit soort exclusiviteit BS is zo scheef!!

  Het is netjes dat Sony en Microsoft elkaar feliciteren met hun overwinningen maar door dit soort acties te plannen doe je de mede gamer maar weinig goeds mee.

 2.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Sorry hoor, maar dit soort exclusiviteit BS is zooi scheef!!
  Het is netjes dat Sony en Microsoft elkaar feliciteren met hun overwinningen maar Door dit soort acties te plannen doe je de mede gamer maar weinig goeds mee."

  Deze vorm van marketing vind ik kotsmisselijk. Als ekte ekte sony fan, vind ik dit echt jammer. Ze benadelen de gamers, en laten hiermee zien dat ze alles doen om alleen mensen naar zich toe trekken.
  Maar wie koopt sowieso Infinte warfare? Gewoon een aantal maanden wachten en dan de losse editie van Modern Warfare halen (er van uit gaan dat deze na een aantal maanden van release los verkrijgbaar is).

 3.   
  Supermanneke's avatar

  COD is echt zo fucked up de laatste tijd. Ik zit nog te overwegen om CoD:IW te kopen, enkel voor de remaster van CoD4 (Ik weet het, ik weet het…). Maar al dit gekut maakt het steeds rotter.