Speelbare facties in Battlefield 1 onthuld; geen Russen en Fransen

Hoewel Nederland in de Eerste Wereldoorlog een neutrale partij was, waren de landen om ons heen allemaal in een hevige strijd verwikkeld. Voor Battlefield 1 kan Dice dan ook uit talloze landen putten voor de speelbare facties in de game. Hierbij heeft de Zweedse ontwikkelaar voor een zestal speelbare facties in de multiplayer gekozen, waardoor er natuurlijk een aantal grote partijen afvallen. De multiplayer van Battlefield 1 beschikt over de Britten, Duitsers, Italianen, Oostenrijk-Hongaren, Turken en Amerikanen. Opvallende afwezigen zijn hier natuurlijk de Fransen en Russen, maar ook bijvoorbeeld onze zuiderburen.

Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober 2016 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    Throbert's avatar

    Hoe kun je de Russen er uit laten??

  2.   
    nivlem's avatar

    komen waarschijnlijk er wel in met een dlc de Russen en de Fransen

  3.   
    Hillianii's avatar

    Wel laf dat de Fransen en Russen er niet in zitten maar Amerikanen wel..
    Na ja wel blij met dit allemaal natuurlijk, ben benieuwd naar de voice sets van de Turken en Italianen 🙂

  4.   
    mattioza's avatar

    Dit is wel heel opmerkelijk, 2 van de belangrijkste partijen van WOI zitten niet in de game. Zelfs de Belgen hebben een vrij belangrijke rol gespeeld.

    Ben wel benieuwd hoeveel invloed een land dat je bent, gaat hebben op je uitrusting/mogelijkheden. Dat was iets wat in BF4 absoluut geen enkele rol speelde, zou leuk zijn als je vb. VS/UK speelt dat je alleen uit wapens van de geallieerden kan kiezen en omgekeerd.