God of War aangekondigd voor PlayStation 4; oudere Kratos leidt zoontje op

Op de Sony-persconferentie klapte het bedrijf erin met de nieuwe God of War, die gewoonweg God of War gaat heten, een game die volledig 3D is waarbij de camera voor het eerst zelfstandig te besturen is. De game wordt ontwikkeld door Sony Santa Monica. Kratos is een stuk ouder, heeft een baard en leeft met zijn zoontje in de koude bossen. Het nieuwe primaire wapen van Kratos is een enorme battle axe, een hakbijl, waar hij rake klappen mee uit kan delen, maar hem ook kan gooien en andere abilities voor kan krijgen.

Een ander wapen is de pijl en boog. De nieuwe setting is inderdaad de Noorse mythologie, waar gesproken wordt over Valhalla. Kratos krijgt weer nieuwe krachten om grote monsters en Goden te verslaan. Je kunt Knowledge voor je zoon vergaren door bijvoorbeeld gebieden te ontdekken, je zoontje te leren boogschieten en te leren jagen.

Wanneer God of War moet verschijnen op de PlayStation 4 is nog niet bekend.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Nieuwe god of war yesssss

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Dit ziet er geniaal uit! Een andere setting, andere gameplay mechanieken, camera zelf besturen en Kratos met een baard! Hoe goed wordt dit 😀

 3.   
  Hitman301's avatar

  Toch hoop ik wel dat er uitgelegd wordt hoe je aan je zoontje komt! xD In de voorgaande delen heb je juist je vrouw en kind vermoord!