Wat vond jij de beste persconferentie van de E3 2016? | Poll

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

De afgelopen weken is wel gebleken dat het dit najaar een strijd der titanen lijkt te gaan worden in shooterland. Met het recent onthulde Battlefield 1, dat zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog, wist ontwikkelaar Dice heel wat gamers weg te blazen, terwijl de onthulling van Call of Duty: Infinite Warfare heel wat lauwer werd ontvangen. Daarnaast verschijnen dit najaar ook nog Titanfall 2 en Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered. Meer dan de helft van de GamersNET-bezoekers geeft aan het meeste interesse te hebben in Battlefield 1, terwijl Call of Duty: Infinite Warfare op gepaste afstand volgt met 33 procent van de stemmen. Modern Warfare Remastered en Titanfall 2 zijn samen goed voor net geen tien procent van de stemmen.

Supergido:

Battlefield 1, Niet alleen hebben we gezien wat Battlefield in staat is om te doen met een wereldoorlog in Battlefield 1942. Ook heeft Battlefield weer wat te bewijzen naar hun aanhang na een wat tegenvallende Battlefield 4 en Battlefield Hardline. Iedereen lijkt enthousiast over Battlefield 1 en ik denk dat de verwachting op zijn minst worden waargemaakt dan niet overtroffen.
mheiden21
Titanfall 2 word toch echt wel de game waar ik naar uitkijk afgewisseld met wat potjes BF1.
FireBallz:
Mijn stem gaat uit naar Battlefield 1. Niet alleen dankzij de trailer, maar ook dankzij het feit dat het blijkbaar historisch juist bleek te zijn. Nog wel even afwachten hoe ze het gaan maken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat Battlefield dit jaar meer aandacht gaat krijgen dan de nieuwe Call of Duty van Infinity Ward.
Check CrewGrounds voor de meningen van de GamersNET-redacteuren.

Nieuwe stelling
Met persconferenties van EA, Bethesda, Microsoft, de PC Gaming Show, Ubisoft en Sony was er de afgelopen twee dagen heel wat spektakel. De hamvraag is echter wie dit jaar de beste persconferentie bracht. De poll van deze maand luidt dan ook als volgt:

Wat vond jij de beste persconferentie van de E3 2016>

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

 1.   
  Mark89NL's avatar

  Mijn stem gaat hierbij naar South Park toen ik de game zag dacht ik gelijk al oh die ziet er top uit.

 2.   
  stan_the_manNL's avatar

  Ik had gehoopt dat ubisoft mij zou wegblazen met watch_dogs 2 en ghost recon, hebben ze helaas niet gedaan dus ik denk dat ik dan Bethesda de beste persconferentie vond hebben. Ik ben heel benieuwd naar Dishonored 2 en de remaster van Skyrim.

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Geen idee ik vond ze allemaal wel matig maar Microsoft had wel leuke nieuwe dingetjes zoals nieuwe console en Ubisoft met warch_dogs 2 maar ik vond dit een matige E3 hoop dat Nintendo straks nog wat zelda laat zien!

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  Ik heb alleen EA, Microsoft, PC Gaming Show en Ubisoft gezien, dus over die kan ik een beoordeling geven. Ik vond Ubisoft (raar maar waar) de beste persconferentie hebben. Hun intro met Just Dance viel erg op. Vooral Watch Dogs 2 en Steep vond ik leuk om te zien. EA had wat een kale persconferentie met weinig games, maar Battlefield 1 was erg goed! De PC Gaming Show was gewoon saai! Microsoft was wel leuk, maar viel voor mij niet echt op. Leuk dat ze meer op Windows 10 gaan richten!

 5.   
  Fiscus's avatar

  EA en Ubisoft waren persconferentie’s met geweldig nieuws. EA met FIFA 17, Star Wars en Battlefield 1 en Ubisoft met South Park, Watch_dogs 2 en Ghost Recon. Je moet wel iets spectaculairs te melden hebben op een persconferentie en daarom vind ik dat EA en Ubisoft beiden winnaars zijn.

 6.   
  remcoabc's avatar

  Ik vind dat sony de beste persconferentie heeft gegeven. De grootste reden dat ik Sony kies is omdat ik het orkest dat ze er bij hedden erg leuk vond en ze mooie muziek speelden. (dat zal ook wel komen doordat ik zelf in een orkest zit :P)

 7.   
  fdennis's avatar

  Genoten van Sony’s persconferentie. Gewoon niet steeds dat gelul maar gewoon games showen. Ze hebben weer laten zien dat ze een geweldige line up hebben. En ja microsoft komt een nieuwe Xbox. Maar echt heel veel heb je er niet aan. Omdat het enige wat ie echt doet is 4k ondersteunen. Maar dat is voor de ” gewone ” mens nog niet te betalen. Of je moet zo’n budget 4k tv kopen die ook gelijk heel stuk minder is. Tegen de tijd dat de 4k markt begint te leven, heeft Sony ongetwijfeld wel een antwoord op microsoft.

 8.   
  Crazysamuel's avatar

  Dit jaar vindt ik sony wel wat minder qua persconferentie al hebben ze wel sicke games die gaan uitkomen.

  Ik had echt wel een reactie verwacht op de MS 4k VR X-one.

  Maar ik wacht nog op wat nintendo gaat brengen maar het kan nog altijd slechter.

  Maar jullie coverage is subliem mijn complimenten.

 9.   
  Leon 2.0's avatar

  Crazysamuel schreef, "Maar jullie coverage is subliem mijn complimenten.
  "

  Thanks! We hebben vannacht ons best gedaan. 🙂 Overigens zijn we natuurlijk nog lang niet klaar, want de komende dagen zullen Tom en Peter vanuit L.A. ons blij gaan maken met previews van flink wat games! 🙂

 10.   
  supergido's avatar

  Ik vond de Persconferentie van Microsoft het beste. Misschien niet de games zelf maar de technologie die ze beloven. Crossplay tussen Windows 10 en Xbox en het uitbreiden van Xbox Live ook voor PC maakt mij enthousiast. Mensen vonden het minecraft gedeelte saai maar juist dat was erg bijzonder. Via Xbox live met alle platformen (Pc, Xbox en Mobile) samen spelen is echt een stap in de goede richting.

  Ook forza Horizon 3 die ook naar PC komt heeft mij als PC gamer erg enthousiast gemaakt. Ik denk dat ik Microsoft het beste vind omdat ze het meest innoveerende voor de PC gamers hebben gebracht.

  Pc gaming show was er leuk kwa tittels en natuurlijk Arma <3 maar toch heb ik bij Xbox microsoft meer het idee hebben dat ze tegen Playstation niet kunnen winnen met Xbox en het dus meer naar de PC (Windows 10) markt gaan brengen om daar een groter aandeel te krijgen.

 11.   
  Hitman047's avatar

  Als ik puur naar de manier van presenteren kijk was dat Sony:

  Een live orkest.

  Een constante stroom aan sterke trailers die in hoog tempo passeren. Niemand die de boel onderbreekt om de games uit te leggen. En als je een goede trailer of gameplay showt, is dat ook helemaal niet nodig.

  Live gameplay. Geen voorgekookte beelden, maar iemand die daadwerkelijk de game aan het spelen is op een groot scherm, de map checkt, door menu’s bladert e.d.

  Geen onnodige ‘Exclusive for’,’Play first on’ of ‘Get the DLC 30 days early with’ toevoegingen; Het waren echt de games die centraal stonden, niet Playstation als merk.

  Kojima op het podium. Dat was een tof moment. Gewoon als zichzelf, heerlijk nuchter.

  Dus ja, Microsoft had de games, maar niet de presentatie. Ubisoft had de games, maar niet het tempo. En EA had geen games, geen tempo en geen presentatie. Sony wint.

 12.   
  Downzilla's avatar

  Ik vond de nieuwe Age of Empires er echt ontzettend vet uitzien!!

 13.   
  mattioza's avatar

  In de breedte qua inhoud zeker Sony, al had EA ook een paar sterke titels.

 14.   
  Turk–Life's avatar

  Downzilla schreef, "Ik vond de nieuwe Age of Empires er echt ontzettend vet uitzien!!"

  Huh serieus? Die heb ik dan gemist, niet gezien. Ik heb veel uren zitten in Age of Empires. Maar ik heb helaas geen pc meer. 😡 😡

 15.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Age of Empires zag er idd heel goed uit, gaat zeker op mijn verlanglijstje

 16.   
  DatIsKevin's avatar

  Ik vond die van Microsoft leuk om naar te kijken! Die van ubisoft btw ook, vond southpark echt geweldig!

 17.   
  Downzilla's avatar

  @Turk–life het kan best wel eens zijn dat het gecensureerd is in Turkije, probeer eens via een vpn.

 18.   
  LennartvA's avatar

  De beste persconferentie was zonder twijfel Sony. Enorm veel tempo, weinig gepraat, en een fucking live orkest! Toch denk ik dat ik voor Bethesda ga, puur omdat ik een stiekeme crush op ze heb. 😳

 19.   
  madda's avatar

  Als ik in de poll kijk staat EA op de 2e plek met 22% Ik vraag me af wat al die mensen zo goed aan de presentatie van EA vonden want ik vond het een hele slechte presentatie. De games was opzich niks mis mee maar hoe het gepresenteerd werd vond ik behoorlijk crap……