Hoe ziet E3 2016 er van buitenaf uit? | E3 Fotoreportage #1

Terug van weggeweest: fotoreportages van GamersNET op grote beurzen, zoals de E3! Naast onze uitgebreide (video)previews en natuurlijk de E3 vlogs komen we weer op de proppen met dagelijkse fotodagboeken met kiekjes van en rondom ’s werelds belangrijkste game-beurs.

Gezien de E3 als beurs nog niet echt geopend is, nemen we in deze eerste fotoreportage de tijd en moeite om de buitenkant van de Los Angeles Convention Center te laten zien. Binnen is het namelijk aan de gameplay om ons te overtuigen, maar het uiterlijk van de beurs vertelt je dan weer waar uitgevers vooral geld voor uit de zakken halen. De beste posterlocatie gaat dit jaar naar Call of Duty: Infinite Warfare en de grootste uiting is in 2016 voor Ubisofts Watch_Dogs 2.

Daarnaast was ook het een en ander te beleven rondom The Novo, waar EA’s E3-persconferentie plaatsvond en later ook EA Play georganiseerd wordt. De gast die het hoogste ogen trok? Een gloednieuwe Titan uit Titanfall 2 die het bijgelegen pleintje bewaakt.

[SCREENSHOTS]
Houd GamersNET morgen in de gaten voor onder andere een nieuwe fotoreportage รฉn een verse vlog van de E3 2016. Heb je suggesties voor zaken of stands die je graag nog wilt zien op vlog of foto? Laat het ons vooral weten! Onze E3-correspondenten Peter en Tom trekken er graag op uit voor het publiek!

 1.   
  iDraxo's avatar

  mooie fotos ben trouwens ook benieuwd naar de lego star wars game ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Tom's avatar

  Daar heeft Peter in Nederland al een uitgebreide speelsessie mee achter de rug, plus een tof interview met de Story Writer! Aanstaande dinsdag verschijnen daarvan dus een dikke preview รฉn het interview. ๐Ÿ™‚

 3.   
  mheiden21's avatar

  Wow die titan, ziet er gelikt uit vergeleken met deel 1 titans. Toffe foto’s!

 4.   
  Zeeha's avatar

  Mooie foto’s :)!

 5.   
  PaNNa's avatar

  Toffe foto’s jongens!

 6.   
  Puddingboom's avatar

  En hoeveel van die “posters” krijgen jullie mee naar GNHQ ๐Ÿ˜ณ ?

 7.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Leuk dat jullie dit ook “uploaden” ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ .