Grootste Rocket League-update ooit voorzien van releasedatum

Eind vorige maand berichtten we over Pillars, een experimentele Rocket League map die twee grote pilaren in het midden van het veld plaatste. De reacties op Pillars waren zeer positief en daarom heeft ontwikkelaar Psyonix besloten deze spelvorm toe te voegen als nieuwe modus!

Pillars maakt onderdeel uit van Neo Tokyo, de grootste Rocket League-update ooit. Neo Tokyo introduceert tevens Underpass, het stadium dat eerder al in de Rocket Labs playlist verscheen. Ook kunnen we nieuwe celebrations, customisatie-opties voor de quick chat en (Very) Rare items verwachten. Bovendien introduceert de update een nieuw inruilsysteem, dat het mogelijk maakt om items die je dubbel hebt om te wisselen voor mogelijk zeldzamere spullen.

Neo Tokyo vormt tevens het startschot voor het derde seizoen van de competitieve playlists. Alle skill rankings worden dus gereset, waardoor iedereen weer gelijke kansen heeft om zich naar de top te werken.

Psyonix heeft bekendgemaakt dat de Neo Tokyo-update verschijnt op 20 juni. Vier dagen later verschijnt de Collector’s Edition, die vier nieuwe DLC-auto’s bevat. Deze zijn vanaf 18 juli ook digitaal te verkrijgen.

Meer informatie over de Neo Tokyo-update is te vinden op de officiële Rocket League-website.

  1.   
    Bosnegert's avatar

    Hard

  2.   
    iDraxo's avatar

    die inruilmodus is wel een verbeterig hoop ik xd

  3.   
    Downzilla's avatar

    Kweetnie man, rocket leaque is opzich wel leuk maar elke keer als ik probeer te spelen glitched mijn game en sta ik 3-0 achter of meer wtf. Hopelijk hebben ze dat gepatched.

  4.   
    Tom 2.0's avatar

    Downzilla schreef, "Kweetnie man, rocket leaque is opzich wel leuk maar elke keer als ik probeer te spelen glitched mijn game en sta ik 3-0 achter of meer wtf. Hopelijk hebben ze dat gepatched."

    Ah. Dus jij bent die gast die de ‘laggg” de schuld geeft van z’n matige verdediging. Weten we dat ook weer 🙂

  5.   
    Bosnegert's avatar

    downzilla is gewoon skeer in rocket league

  6.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Nice!

  7.   
    Niels_Jager's avatar

    yes van shooting star weer naar prospect XD en dan zijn mensen boos dat ik zogenaamd aan het smurfen ben