The Witcher-ontwikkelaar hint naar E3-onthulling met gigantische posters

The Witcher 3-ontwikkelaar CD Projekt RED liet vorige maand al weten dat het een nieuwe game gaat onthullen op de E3. Naar aanleiding van een geregistreerd handelsmerk is inmiddels het vermoeden ontstaan dat het hier gaat om een game rond het kaartspelletje Gwent.

De gigantische posters die sinds dit weekend op het Figueroa Hotel in Los Angeles hangen, gooien nog eens extra olie op het geruchtenvuur. De posters tonen niet één protagonist, maar veel verschillende personages. Het zou dus heel goed kunnen zijn dat dit de karakters zijn waar je uit kunt kiezen in de Gwent-game.

CD Projekt RED gaf eerder al aan dat zijn E3-titel “een nieuw platform” zou verkennen en aangezien de studio nog nooit een mobiele game gemaakt heeft, lijkt het niet onwaarschijnlijk dat het Gwent-spel op de mobiele apparaten zal verschijnen. Over een paar dagen verwachten we de officiële onthulling, dus houd GamersNET goed in de gaten!

  1.   
    Jerry97's avatar

    Kan je ze ook kopen? Ik wil er wel eentje op me kamer.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Vraag me af wat het precies voor moet stellen. Het zijn allemaal (semi-)bekende (youtube?) mensen die er uit zien als personages uit The Witcher. 😳

    BTW, The Witcher Battle Arena was toch echt een mobiele game. Het gaat hier om een nieuw format, bijv. een F2P game, niet om een nieuw platform.

  3.   
    Dark_Phoenix's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Vraag me af wat het precies voor moet stellen. Het zijn allemaal (semi-)bekende (youtube?) mensen die er uit zien als personages uit The Witcher. 😳
    BTW, The Witcher Battle Arena was toch echt een mobiele game. Het gaat hier om een nieuw format, bijv. een F2P game, niet om een nieuw platform."

    Ja precies. Waarschijnlijk wordt het ook niet alleen mobiel maar ook PC en consoles zou ook kunnen.