Devil May Cry verschijnt op cv stemacteur

Op het online cv van een Noorweegse acteur was eerder deze week een opvallende game te zien. Ene ‘Nils Hognestad’ beweerde dat hij in Devil May Cry 5 optreedt als de hoofdpersoon. Opvallend, zeker aangezien de game nog niet is onthuld.

De vermelding is inmiddels verwijderd. Mocht de acteur zijn mond voorbij hebben gepraat, dan betekent dat niet alleen dat we een nieuwe DMC-game krijgen, maar ook dat de serie een nieuwe weg inslaat. Hognestad heeft namelijk niet eerder opgetreden in de franchise. De serie krijgt dus een nieuwe protagonist, of deze wordt opnieuw gerestyled.

Met de E3 in het vooruitzicht is een onthulling niet ondenkbaar. Houd GamersNET volgende week dus goed in de gaten!

 1.   
  King of Heroes's avatar

  Sorry gasten, maar dit is ondertussen al ontkracht. 😳

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  baited 🙁

 3.   
  Thijs.'s avatar

  of het was voor de Noorse voice over

 4.   
  Noice!'s avatar

  Dit soort dingen gebeuren wel erg vaak op Gamersnet.nl en als vaste bezoeker maak ik me zorgen. Het lijkt steeds meer alsof het gamen naar de achtergrond verdwijnt en enkel nog bestaat om de “personalities” te dienen. Het is meer Vloggersnet dan Gamersnet zo.

  “Oh nee, Haha! Lenny is weer eens in café ’t bezopen Hertje! Wannun gek!”.

  “Wuhuhu! Die Peter! Was bijna z’n TukTuk gestolen toen ie samen met Tom kleding ging kopen nadat ze een lekkere lichte lunch hadden bestaande uit een heerlijke salade met walnoten en geitenkaas”.

  “Wat? Oh nee! Hans Otjes heeft weer een hi-la-risch lied gemaakt over een recente game, een recente game die hij overigens niet heeft kunnen spelen omdat er video’s ge-edit moesten worden. Wat een held!”.

  Ondanks dat ik erg kan genieten van de filmpjes en ik besef dat het noodzakelijk is deze route te nemen om relevant te blijven, mag het NOOIT ten koste van de inhoud gaan. Misschien ben ik te kritisch en is dit bewust meer de Story of de Weekend van de Nederlandse gaming “pers”, waar nieuwtjes niet hoeven te worden gecheckt en waar entertainment belangrijker is dan nieuwswaarde, maar ik denk dat het een het ander niet hoeft uit te sluiten.

  Dit zal aan de E3 hectiek worden geweten en ongetwijfeld weer onder de mat worden geveegd. Waarschijnlijk zullen er intern wat wenkbrauwen fronsen omdat ik “altijd wel wat weet”, maar ik ben gewoon stellig van mening dat dit soort dingen vermeden kunnen worden. Ik kom hier niet voor de échte inhoud, voor verdiepingen of onderzoeksjournalistiek, maar uiteindelijk vind ik wel dat een site die GAMERSnet heet de games moet dienen in plaats van andersom.