Gelekt promotiemateriaal verraadt bestaan van Injustice 2

De E3 gaat aanstaande zondag officieus van start met de eerste persconferenties en traditiegetrouw staat de pre-E3-week vol van de vroegtijdige onthullingen en uitgelekte games. Zo ook dit jaar, waar we onder andere al meer over Watch_Dogs 2 enFIFA 17 leerde, terwijl Saints Row-ontwikkelaar Volition besloot haar nieuwe game, Agents of Mayhem, alvast te onthullen.

Vandaag staat er een uitgelekte game op het programma, namelijk Injustice 2. Het bestaan van deze vechtgame van Mortal Kombat-ontwikkelaar NetherRealm is naar buiten gekomen doordat het onderstaande promotiemateriaal het wereldwijde web op is geslingerd. De voorganger van Injustice 2, Injustice: Gods Among Us, verscheen in april 2013 voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U en werd over het algemeen goed ontvangen. Later dat jaar kwam de game in de vorm van een Ultimate Edition ook naar de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Meer informatie over Injustice 2 kunnen we ongetwijfeld binnenkort verwachten, houd GamersNET dus in de gaten!

  1.   
    Riddle-me-this's avatar

    Wat vet! Ik vond deel 1 echt heerlijk en wil deel 2 best kopen. Ben benieuwd wat voor veranderingen en veranderingen er zullen komen.