ArmA 3: Apex artwork onthuld; releasedatum volgt op PC Gaming Show

Binnenkort kunnen ArmA III-spelers rekenen op veel extra informatie rondom de bejubelde Apex-uitbreiding voor de legersimulator. Op de ArmA 3 Official Twitter liet het achterliggende ontwikkelteam weten dat op de E3 2016 PC Gaming Show onder meer een releasedatum onthuld zal worden. Maar om fanatiekelingen meteen lekker te maken, werd er al gegooid met het eerste artwork van de add-on:


ArmA III: Apex moet ruim honderd vierkante kilometer aan nieuw landschap leveren, gebaseerd op het Zuid-Pacifische eiland Tanoa. Daarbij wordt een nieuwe co-op campaign geleverd en tal van nieuwe voertuigen, wapens en ander militair gereedschap.

Wil je meer te weten komen over de grootste uitbreiding op ArmA III tot dusver? Zet je dan schrap voor de aankomende PC Gaming Show, die 13 juni om 20:30 (Nederlandse tijd) tekeer zal gaan. Naast informatie over ArmA III: Apex, zullen daar ook tal van andere nieuwe pc-games getoond worden.

  1.   
    supergido's avatar

    Revolutie! Eindelijk een keer Arma III Nieuws! Jammer dat de uitbreiding bijna dezelfde prijs heeft als waarvoor mensen Arma zelf tegenwoordig voor aanschaffen.

  2.   
    Gabbersouth's avatar

    Is dit een uitbrijding of geheel nieuw deel zou een eiland zijn en arma 3 is meer woestijn open land bos

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    supergido schreef, "Revolutie! Eindelijk een keer Arma III Nieuws! Jammer dat de uitbreiding bijna dezelfde prijs heeft als waarvoor mensen Arma zelf tegenwoordig voor aanschaffen."

    Daarom ben ik blij dat ik de supports editie heb gekocht. Nu gaan mensen zeggen, ja ik ben nog goedkoper omdat ik Arma 3 onder de 20 euro heb gekocht.

    Dat klopt, maar heb jaren Arma gespeeld en wilde Arma 3 vanaf dag 1 al spelen. Ik heb Arma 3 supports editie aangeschaft waar je alle toekomstige DLC’s waaronder Apex gratis krijgt. Daarnaast heb ik ook nog Arma Anniversary edition gratis erbij gekregen die ik via de officiële Steam forum hebt geruild tegen verschillende games die in totaal €40 euro waard waren. 😛

    Kortom, ik heb 79 betaald voor de supports editie op de eerste dag van release, toen heb ik Arma Anniversary edition geruild voor een aantal games wat in totaal €40 euro waard was en ik krijg alle DLC’s gratis waar je nu in totaal iets meer dan €50 euro voor betaal.

    Als ik dat deel door het aantal dingen wat ik krijg, heb ik nog niet eens 10 euro betaald voor Arma 3 en Apex.
    😛

  4.   
    RikH's avatar

    Vet kan niet wachten

  5.   
    Tom's avatar

    Gabbersouth schreef, "Is dit een uitbrijding of geheel nieuw deel zou een eiland zijn en arma 3 is meer woestijn open land bos"

    Zoals te lezen is in het nieuwsartikel: dit betreft een uitbreiding op ArmA III. Losstaand is dit dus niet te spelen.

  6.   
    supergido's avatar

    Het is inderdaad een DLC voor arma, Anders dan de andere drie DLC’s is deze Apex Expansions stukken groter. De vorige drie uitbreidingen waren
    1. Een Kart DLC, een uit de hand gelopen 1 April grap die Karts en Racers naar het front brengen.
    2. Een Sniper DLC, Ghillie suits en Sniper Rifles.
    3. Helicopter DLC, 2 Nieuwe Helicopters en Sling Loading.

    Deze uitbreiding daarintegen bevat een hele nieuwe Fractie, Een hele nieuwe Map en nog veel meer! Ook is er vooraf aan deze update een “Visual Overhaul” geweest die ervoor heeft gezorgt dat Arma weer meekan met de moderne graphics. Voor alle Hardcore Arma spelers, zoals ik, is dit /de/ uitbreiding waar we met zijn alle op hebben gewacht.

    Om te reageren op DeAdSeYe, Had ik ook beter kunnen doen. Nu moet ik alle DLC appart aanschaffen en dat kost me weer een godsvermogen. Speel je toevallig in een Realism Community?

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Heb zojuist de nieuwe Tanoa map getest maar ik vindt het een beetje teleurstellend. De AI is gewoon niet gemaakt voor deze map, ze kunnen jou zien door alle struiken, bomen en planten. Ik was gewoon rond aan het lopen in de jungle en alles was dicht begroeit. Opeens begonnen mijn AI teammates en de vijandelijke AI op zo’n 300 meter op elkaar te knallen terwijl ik helemaal niks zag.

    Hopelijk verbeteren ze de AI voordat Apex live gaat!

    @supergido

    Ik speelde vroeger veel met Tangodown.nl maar heb tijdelijk een Arma break, ik speel deze serie sinds Operation Flashpoint Cold War Crisis in 2002.

    Daarnaast heb ik ook nog met een boel andere mensen samen gespeeld in Arma.

  8.   
    supergido's avatar

    Ah Vet! Ik leid een eigen semi-realism community.

    Ik heb ooit opgevangen dat Tanoa ook meer voor de alternatieve gamemodes in Arma was. De problemen met de AI zijn al eeuwenoud aangezien in Cheranus, Byrstica en alle andere woodland maps dit probleem ook voorkomt. Ik denk dat Tanoa vooral veel gebruikt gaat worden voor Arma Life servers en PvP. Natuurlijk is het wel te hopen dat BI het probeert op te lossen maar daar geloof ik persoonlijk niet zo in.