Collector’s Edition Horizon: Zero Dawn aangekondigd

Eerder vandaag meldden we het treurige dat Horizon: Zero Dawn was uitgesteld naar 2017. Nu lag dit wel een beetje in de lijn der verwachtingen, maar toch heeft ontwikkelaar Guerilla Games beter nieuws naar buiten gebracht om de pijn wat te verzachten. Het bedrijf heeft namelijk bekendgemaakt wat de Collector’s Edition zal bevatten.

Als je bereid bent om wat extra centen neer te tellen voor Horizon: Zero Dawn, krijg je onder andere een exclusief PlayStation 4 theme exclusieve DLC. Daarnaast krijg je een steelbook, waardoor de game ook nog eens mooi in je kast staat. Ook bevat de speciale editie een boek met de veelzeggende titel ‘The Art of Horizon: Zero Dawn’. Het hoogtepunt van de Collector’s Edition is echter het beeldje van hoofdpersoon Aloy. Dat is ongeveer 23 centimeter hoog.

Naast de Collector’s Edition is ook de Limited Edition van Horizon: Zero Dawn aangekondigd. Die bevat in principe dezelfde goodies als de Collector’s Edition, maar dan zonder het beeldje van de roodharige dame uit de game. De game is per direct te pre-orderen. De Collector’s Edition kost 129 euro en de Limited Edition gaat voor 75 euro over de toonbank.

Ga jij Horizon: Zero Dawn pre-orderen? En zo ja, koop je dan de Collector’s Edition? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Callofdeepak's avatar

    Ziet er erg mooi uit zo deze editie wel willen hebben

  2.   
    Thomsnov's avatar

    Echt een mooie special edition

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Pre-order

  4.   
    jelte23's avatar

    (null)

  5.   
    Daan's avatar

    Zeer vet! Tof artwork ook!

  6.   
    Leukste's avatar

    Naast de Collector’s Edition is ook de Limited Edition van Horizon: Zero Dawn aangekondigd. Die bevat in principe dezelfde goodies als de Collector’s Edition, maar dan zonder het beeldje van de roodharige dame uit de game. De game is per direct te pre-orderen. De Collector’s Edition kost 129 euro.

    …en de Limited Edition kost 75 euro.

  7.   
    madda's avatar

    Nog niet veel over deze game gelezen maar alleen deze editie ziet er al zo vet uit dat ik hem gewoon wil hebben. game maar eens in de gaten houden ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  8.   
    MikeGevers's avatar

    Leukste schreef, "

    Naast de Collector’s Edition is ook de Limited Edition van Horizon: Zero Dawn aangekondigd. Die bevat in principe dezelfde goodies als de Collector’s Edition, maar dan zonder het beeldje van de roodharige dame uit de game. De game is per direct te pre-orderen. De Collector’s Edition kost 129 euro."

    …en de Limited Edition kost 75 euro.

    Thanks! Ik pas het bericht meteen even aan. Dit nieuws was nog te nieuw toen ik het typte, dus ik kon geen Nederlandse prijzen vinden ๐Ÿ˜‰

  9.   
    Ralph P Scene's avatar

    Dus voor een beeldje betaal je dus 55 euro extra beetje schandalig!

  10.   
    Rolf31's avatar

    Jammer om te zien dat een collector’s edition tegenwoordig meer dan 120 euries kost. Nog niet zo gek lang geleden kostte het 99 euries… Triestigheid

    De game ziet er wel erg mooi uit. Dan te denken dat het een Nederlandse productie is, kunnen we trots op zijn.