Saints Row-ontwikkelaar Volition onthult Agents of Mayhem

Volition, bekend van de Saints Row- en Red Faction-franchises, heeft een nieuw IP onthuld. Het gaat hier om Agents of Mayhem, een open-world actiegame met een flinke dosis humor.

Agents of Mayhem draait om een squad van drie agenten. Samen nemen ze het op tegen hun vijanden, al wil dat niet zeggen dat hun tegenstanders ook altijd de slechteriken zijn:

Though they’re definitely a lot nicer than the mustache-twirling megalomaniacs of L.E.G.I.O.N., the agents of M.A.Y.H.E.M. aren’t exactly heroes with a capital “H” either, which is part of their charm. Imagine letting the Suicide Squad loose in a futuristic version Seoul, Korea and you’ve got one foot in the ballpark.
Volition heeft laten weten dat het gaat om een “exclusieve singleplayer-ervaring”, wat betekent dat we geen multiplayer hoeven te verwachten. Meer details ontbreken op dit moment nog, maar in de komende maanden kunnen we onder andere de eerste gameplay-beelden verwachten. Aanstaande woensdag komt de ontwikkelaar sowieso met nieuwe informatie en op de E3 zullen we ook het een en ander te horen krijgen. Check in de tussentijd vooral onderstaande trailer, die alvast een mooi beeld schetst van de keiharde actie die we straks kunnen verwachten.

 1.   
  nielsiebro's avatar

  niet echt mijn stijl

 2.   
  WesterW's avatar

  Iemand heeft eens goed gekeken naar Overwatch daar bij Volition. Vraag me af of er meer game-ontwikkelaars zullen volgen.

 3.   
  Downzilla's avatar

  Wat de neuk heeft dit nou weer met overwatch te maken.

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Oh god, wordt dit de nieuwe grafische stijl van games? Dan haak ik een beetje af..

 5.   
  Jethy's avatar

  Ik vind het er wel cool uitzien, beetje het futuristische baby’tje van saints row en borderlands, i like it.

 6.   
  Crazysamuel's avatar

  Sweeet de cartoonie style in games is altijd wel awesome.

  hoop wel dat het niet alleen bij 3 karakters blijft.

 7.   
  Hitman047's avatar

  Crazysamuel schreef, "Sweeet de cartoonie style in games is altijd wel awesome.
  hoop wel dat het niet alleen bij 3 karakters blijft."

  Nee, er zijn er in totaal 12. Je kiest er vervolgens 3 uit, om de game mee te spelen.

 8.   
  Moodey's avatar

  Overwatch oké, maar dat nu ineens alle developers overgaan op cartooney stijl vindt ik zeer spijtig. Civ 6 ziet er ook niet uit…