Veel aandacht voor Infinite Warfare gameplay tijdens de E3

Het zal niemand verbazen dat de komende E3 een podium wordt voor Call of Duty: Infinite Warfare. Hoewel Activision zelf geen stand heeft tijdens het evenement, zal Infinity Ward aanwezig zijn om de wereld een blik te gunnen op de nieuwste toevoeging op de Call of Duty-serie.

Via hetTwitter -kanaal heeft men laten weten dat wij kunnen rekenen op een “in-depth” blik op de Infinite Warfare campaign. Een goede indruk van de singleplayer-campagne is hiermee bevestigd en het is alleen nog de vraag of er ook aandacht komt voor het multiplayer-component. De aankondiging van Infinite Warfare kon op aanzienlijke weerstand rekenen en ondanks het feit dat deze nog geen voorbode is van de toekomstige verkoopresultaten, is het voor de betrokken partijen te hopen dat de geluiden na de show wat positiever worden.

Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Als we nou met z’n alle een dislike meenemen dan komt het wel goed

 2.   
  madda's avatar

  Ze mogen dat CoD van mij wel een paar jaar overslaan…….

 3.   
  420blazeit's avatar

  Hopelijk laten ze wat zien van de remaster

 4.   
  twoakrm's avatar

  hoop dat ze verstandig worden,en de remaster toch maar los verkopen .

 5.   
  Beukaapje's avatar

  Sinds de 1e MW is de hele franchise enorm hard achteruit gegaan. CoD kan mij tegenwoordig echt gestolen worden en koop het ook niet meer. Komt nog eens bij dat ze in de Singleplayer nog nooit echt moeite hebben gestoken vanaf de eerste game al. Elke CoD singleplayer tot op heden heb ik binnen 7uur op moeilijkste stand kunnen uitspelen. Erg teleurstellend.

  Tevens op moment van schrijven is deze game met zijn laatste trailer de meeste gehate youtube video (Music video’s niet meegeteld.) Alles meegeteld is het de op 1na gehate video, enkel kleine Bieder doet dit beter. En met 6.2m dislikes tegenover 2.7m van CoD zal het ook wel 1e blijven staan.

 6.   
  Downzilla's avatar

  @Beukaapje You go girl!

 7.   
  NietNickMeneer's avatar

  Ik ben benieuwd of er in de multiplayer ook van die exo suit achtige dingen zitten want daar heb ik echt geen behoefte meer aan

 8.   
  iRickNL's avatar

  we houden moed!

 9.   
  Batman360x's avatar

  Zal nodig zijn …net de preorder cijfers gezien tot nu … dat gaat de foute kant uit …