Ubisoft onthult Rainbow Six Siege: Starter Edition van 15 euro

Heb je Rainbow Six Siege nog niet opgepikt? Dan is dit het perfecte moment. Ubisoft heeft namelijk een speciale ‘Starter Edition’ uitgebracht die voor een schamele 15 euro over de toonbank gaat.

De Starter Edition geeft je toegang tot alle modi, maps, wapens en opties uit de volledige game. Het enige verschil is dat je veel meer tijd moet investeren in het vrijspelen van operators.

Aan het begin van de game mag je vier operators uitkiezen, de resterende zestien zul je moeten vrijspelen. Waar operators in de originele game slechts 2000 Renown per stuk kostten, moeten bezitters van de Starter Edition maar liefst 12.500 Renown ophoesten. Heb je geen zin om dit te verdienen, dan kun je de punten ook kopen door middel van microtransacties.

De Starter Edition is tot en met 19 juni verkrijgbaar op de pc en kost 15 euro. Ubisoft heeft vooralsnog geen plannen voor een consolerelease.

  1.   
    Kaiszer's avatar

    Klinkt als een noodsprong… Gaat het niet zo goed met de game?

  2.   
    Connorkill's avatar

    Waar operators in de originele game slechts 2000 Renown per stuk kostten, moeten bezitters van de Starter Edition maar liefst 12.500 Renown ophoesten.

    De prijs van de operators was tog stapsgewijs? Enkel de laatste operator van een CTU kost 2000 dacht ik…

  3.   
    PSPfreaky's avatar

    Persoonlijk klinkt 15 euro niet veel voor zo’n spel. Mij maakt het ook niet veel uit welke operator ik speel. Maar dat ze de prijs opeens verlagen klinkt alsof het slecht gaat met de game.

  4.   
    Musicman88's avatar

    Per groep (fbi, gsg9, sas, enz) betaal je voor de eerste op 500rn, dan 1000, 1500 en 2000. Tenminste in de originele game. In de starter pack kies je uit een kleine selectie 2 gratis en kun je er nog 2 kopen met de r6 punten die je krijgt. Daarna kost iedere standaard operator je 12.500rn. De operators van de 4 dlc’s kosten je in beide versies 25.000rn per stuk (8 in totaal). De maps krijg je voor niets. Maar de game leeft nog steeds goed. Ik kan hem in ieder geval niet laten liggen 😛

  5.   
    Thijs.'s avatar

    durf te wedden dat je hem voor iets meer op kinguin kan krijgen. de volle game

  6.   
    Dr_Oetlul's avatar

    Krijg je ook een korting als je de standaard editie erna koopt??