Rock of Ages 2: Bigger and Boulder aangekondigd voor release dit jaar

Er komt een vervolg op de in 2011 verschenen action tower defence hybrid Rock of Ages. De game was werkelijk waar vaag, maar er komt na vijf jaar toch een nieuw deel onder de noemer Rock of Ages 2: Bigger and Boulder, zo kondigen ontwikkelaar ACE Team en uitgever Atlus aan.

Rock of Ages 2 draait op de Unreal Engine 4 en krijgt verbeterde physics alsook destructieve omgevingen. De ontwikkelaar focust zich op co-op en multiplayer en het spel ondersteunt twee teams die tegen elkaar spelen in competitieve matches. Ook krijgt Bigger and Boulder een uitgebreide cast qua units, samen met originele figuren. Bovendien kunnen we een gek verhaal verwachten met een hemelse sfeer en heersers uit de kunsthistorie, dus denk aan Impressionism, Surrealism, Late Gothic, Renaissance en meer.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Rock of Ages 2: Bigger and Boulder staat gepland voor een release dit najaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Meer Rock of Ages

  1.   
    Moodey's avatar

    Dus je bent een steen?

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Moodey schreef, "Dus je bent een steen? "

    Correct! Of je verdedigt tegen de steen. Geloof het of niet, maar ik vond het eerste deel eigenlijk best wel tof. Is ook gewoon een budget-indie natuurlijk. 🙂