Nintendo-collectie van Vans nu ook in Nederland te bestellen

Begin vorige maand lekte het heugelijke nieuws over de Vans X Nintendo samenwerking al uit, maar nu is de retro-gaming collectie van het schoenenmerk ook daadwerkelijk te bestellen in Nederland. Voorheen was nog onduidelijk of de line-up aan Nintendo-kledij überhaupt richting Europa zou komen, maar sinds gisteravond kun je allerhande Mario- of SNES-gerelateerde producten bestellen in Vans’ webshop.


Opvallend is ook om te zien dat de collectie uitgebreider blijkt dan de oorspronkelijke lek deed vermoeden. Destijds zagen we slechts verschillende schoeisels met Nintendo-printen, maar nu blijkt het ook nog eens om tassen, t-shirts, petten en sokken te gaan. Allemaal voorzien van pixelachtige graphics of de iconische Nintendo-helden van weleer.

Ga jij een paartje Nintendo-schoenen scoren van Vans? Wij zijn benieuwd wie we straks zien schitteren met producten uit deze unieke en vooral erg geeky kledinglijn.

  1.   
    Crazysamuel's avatar

    Ik heb de collectie gezien is wel wat karig vindt ik Had denk ik veel meer schoenen verwacht. 😮

  2.   
    Invictus's avatar

    Ziet er wel erg vet uit!

  3.   
    Tom's avatar

    Vergeet niet dat de verschillende modellen vaak ook nog andere printjes hebben, mits je er even op klikt. Ik vergiste me daar ook even in, maar je ziet nog een handvol aan andere designs als je eenmaal wat doordrukt op verschillende schoenen/sokken/tassen.

  4.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Nintendo en partnerschap…