Dark Brotherhood-content verschenen voor The Elder Scrolls Online op pc

In april werd al aangekondigd dat de Dark Brotherhood eindelijk naar The Elder Scrolls Online zou komen. Nu is het moment daar: de DLC die deze factie toevoegt, is voor de pc verschenen. Console-gamers moeten nog even geduld hebben. Voor hen komt de DLC op 14 juni uit.

Bij de Dark Brotherhood hoort ook nieuwe content, en die krijgen we dan ook. Het DLC-pakket voegt de Gold Coast toe, een gebied dat we kennen uit The Elder Scrolls IV: Oblivion. Aldaar is je doel om de dodelijkste moordenaar ter wereld te worden. En natuurlijk voegt het nieuwe contentpakket ook nieuwe quests toe. Ten slotte wordt er een heel nieuwe, exclusieve lijn passive skills toegevoegd.

Het verhaal van de Dark Brotherhood zal draaien om een mysterieuze krijger in het zwart, die de beste agenten van het moordenaarsgilde weet om te leggen. De Gold Coast zit daarnaast vol met intrige en samenzweringen, dus dat belooft een bloedige bedoening te worden.

De nieuwe passive skills hebben natuurlijk te maken met het vermoorden van mensen en ontsnappen aan de gevolgen daarvan. De Shadow of Sithis zal je bescherming bieden tegen de lange arm der gerechtigheid als je deze skills vrijspeelt.

Check hieronder de launch trailer en de screenshots die Zenimax heeft uitgegeven ter ere van het verschijnen van de Dark Brotherhood-content.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren