Mafia 3 Collector’s Edition aangekondigd

Het was natuurlijk de verwachten en nu kunnen we het officieel melden; Mafia 3 krijgt een speciale editie. In de Mafia 3 Collector’s Edition is niet alleen de game te vinden, maar ook twee LP’s met zowel de Soundtrack als de volledige Game Score. Verder zijn er litho’s, een art book, replica Dog Tags, onderzetters en korting op de toekomstige DLC. Een volledige lijst van alle content:

– Mafia III: Official Soundtrack Van New Bordeaux: Deze 180 grams vinyl LP bevat een aantal van de grootste hit makers uit de jaren 60, waaronder Otis Redding & Carla Thomas, Sam Cooke, The Animals, en nog veel meer. De LP bevat een kijkje in de grotere in-game soundtrack die een eclectische mix van Rock, Rhythm and Blues en Pop afgezet tegen een achtergrond van oorlog, burgerlijke onrust, en maatschappelijke veranderingen die de jaren 1960 definieerde.

– Mafia III: Original Game Score: Deze 180 grams vinyl LP bevat de originele game score van Mafia III. Gecomponeerd door gamelegendes Jesse Harlin en Jim Bonney. Het is een door Rhythm & Blues geïnspireerde rondreis door een stad in de greep van de georganiseerde misdaad en corrupte autoriteiten, en vormt de muzikale achtergrond voor Lincoln Clays emotionele verhaal van verlies en wraak.

– Exclusive Collectible Art Prints: Twee litho’s van Playboy en de Alberto Vargas Estate die een uitgebreide collectie kunst vertegenwoordigen die spelers in-game kunnen ontdekken.

– The Art of Mafia III Collectable Art: Een 56-pagina visuele kijk op de creatie van New Bordeaux, een nieuwe game wereld gebaseerd op New Orleans in de zomer van 1968.

– Lincoln Clay Replica Dog Tags: “1960s US military issue” replicas. Dit zijn de tags van een geharde Vietnam veteraan die uit is op keiharde wraak tegen de Italiaanse maffia.

– Faux Leather Establishment Drink Coasters: Vertegenwoordigen de Paradiso Casino en in-game criminele vestigingen van Sammy’s. Dit zijn niet zomaar souvenirs, maar symbolen van Lincoln Clay’s motivatie voor wraak.

– Season Pass: Bevat de toekomstige post-release DLC tegen een gereduceerde prijs.

Wat denken jullie van deze editie? Is het een pre-order waard?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  iDraxo's avatar

  ik vind het wel waard ziet er leuk uit met die LPs 😉

 2.   
  TekkieD's avatar

  Hier kijk ik naar uit.

  Waar ik wel benieuwd naar ben is of de fysieke copy ook een Steam key gaat bevatten :). Ik vind het leuk om de game fysiek te hebben, maar het is handig om deze op Steam beschikbaar te hebben.

 3.   
  Callofdeepak's avatar

  Zou vetter zijn als ze een vette mafia statue erbij zouden doen!! Dat soort statues vind ik het mooiste. Maar hoe het er nu uit ziet kwa omschrijving vind ik het niet waard om te pre orderen

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  TekkieD schreef, "Hier kijk ik naar uit.
  Waar ik wel benieuwd naar ben is of de fysieke copy ook een Steam key gaat bevatten :). Ik vind het leuk om de game fysiek te hebben, maar het is handig om deze op Steam beschikbaar te hebben. "

  Mafia II is een Steam only game, het zou me verbazen als Mafia III dat niet zou zijn.

 5.   
  Gabbersouth's avatar

  mooi

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Goede collector’s edition voor alle “ik luister naar LP’s, ik ben uniek” mensen. Op die artwork na zit er voor mij weinig interessants bij.

 7.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ik wacht wel op de editie met alle DLC erbij in.

 8.   
  Thijs.'s avatar

  beter dan een beeldje nice onderzetters

 9.   
  gamerfriend01's avatar

  Is wel duur, ik kijk nog even de kat uit de boom