Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer ManO’War (Overwatch) Tournament Edition | GamersNET Gear

Je zag hem al langskomen in de uitgebreide unboxing en uiteraard ook in onze bizar dikke Razer Overwatch prijsvraag, maar nu keert de nieuwe headset ook terug in GamersNET Gear! De Razer ManO’War dient het nieuwe paradepaardje te worden van de Amerikaanse gaming fabrikant, met de Tournament Edition als budgettair en eSports-gericht uitstapje daarop.

Wat doet deze unieke Razer ManO’War koptelefoon goed en hoeveel betaal je eigenlijk aan merktaxatie? Onze Tom en Peter bespreken het in deze GamersNET Gear.

Nog meer te weten komen over deze koptelefoon? Check Toms volledige Razer ManO’War Tournament Edition review voor alle informatie en bevindingen!

 1.   
  Callofdeepak's avatar

  Haha leuke video

 2.   
  Thomsnov's avatar

  Ik ben aan het twijfelen om deze headset te kopen. Maar na dit gehoord te hebben twijfel ik of hij past op m’n hoofd. Wat denken jullie na mij gezien te hebben

 3.   
  Sixty's avatar

  ik heb nog net geen jaar de Sony Bluetooth Headset (gold het het volgens mij), dus ik ga voorlopig geen meer aanschaffen. Hij is zeker wel vet.

 4.   
  Tom's avatar

  Ik denk dan toch dat de ManO’War misschien nog net iets te lomp is voor jou, Thomas. Misschien dat ie net aan past, maar grote kans dat het hele ding niet helemaal lekker sluit en dus wat snel af kan vallen. Jammer is ook dat veel winkels dit model nog niet op display hebben liggen, anders had je ‘m nog even zelf op kunnen zetten om het uit te vinden.

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Kunnen we uit de review en deze Gamersnet Gear concluderen dat dit een degelijk beestje met een kanttekening is?

 6.   
  NietNickMeneer's avatar

  Kekke headset vind het design alleen een beetje lijken op die van de astro a40 maar dat design vind ik wel tof dus dat maakt niet uit

 7.   
  AtomicDogg's avatar

  Wat je Razer moet nageven is dat ze altijd kekke namen aan hun producten geven, geen onhandige combinatie van letters en cijfers.

 8.   
  Thijs.'s avatar

  Ik ben bang dat 7.1 niet tot zijn recht komt voor de meeste gebruikers. Er is volgens mij nooit een decent gebruiksaanwijzing voor het gebruik van virtual 7.1 surround sound. Om 7.1 virtual surround goed te gebruiken dient de game ingesteld te worden op stereo geluid.

  Het is jammer om te zien dat de headset geen geen aanpassing heeft voor mensen met een kleiner hoofd. De mic zelf vind ik nog niet heel slecht. Tom maakte de opmerking over dat het niet gebruikt kan worden voor een stream maar als kleine streamer geeft deze mic naar mijn gevoel toch een goed geluid. Nu weet ik niet hoever die het geluid van een toetsenbord en leef omgeving op pakt.

  Het comfort van de headset ben ik zelf niet helemaal overuit. Ik vind het altijd lastig te zien hoe ‘lekker’ een headset zit als die ronden earcups heeft. Over het al gemeen vind ik de headset voor het eerste beeld er goed uit zien. Heb hem zelf niet maar vind de prijs van 130 euro best veel. Het thema is dan wel leuk maar je kan denk ik beter headsets krijgen voor de prijsklassen. Tevens is razer synaps wat je nodig heb voor deze headset(neem ik aan) redelijk troep software… heb ik begrepen.

  Toch een leuk dingetje lijkt mij 🙂

 9.   
  Mattiees's avatar

  weer leuke video mannen! met andere woorden een prima headsetje als je groot fan bent van overwatch/razer maar anders gewoon een iets goedkopere aanschaffen begrijp ik ^^

 10.   
  Tom's avatar

  Dat is juist het ding van de Tournament Edition, die werkt gewoon met simpele mini-jacks in plaats van een USB-connector. Razer Synapse hoeft er dus helemaal niet voor te runnen, Thijs.

  En ja, hij is eigenlijk nét iets te duur en er zijn goedkopere alternatieven die grofweg hetzelfde flikken voor minder. Maar goed, dat is dus die Razer-taxatie, met nog een vleugje Overwatch-kosten.