Batman: Arkham Knight Game of the Year Edition opgedoken bij Amazon

Een remaster van de eerste twee delen van de Batman Arkham-reeks, die verschijnt op 26 juli onder de noemer Batman: Return to Arkham, maar er is nu ook een Batman: Arkham Knight Game of the Year Edition opgedoken bij Amazon. Het is absoluut niet ondenkbaar dat de game een dergelijke editie krijgt, zeker met de komst van Return to Arkham.

Amazon Duitsland heeft in ieder geval van het bijna een jaar geleden verschenen Arkham Knight de Game of the Year Edition opgenomen in het assortiment voor de PlayStation 4 en Xbox One. Deze versie krijgt een releasedatum van 28 juli mee, wat eveneens niet heel gek is. Alle Batman-games rond dezelfde periode, klinkt logisch.

De Game of the Year Edition zou alle uitgebrachte DLC met zich meebrengen en hieronder is alvast een boxart van de heruitgave van Batman: Arkham Knight te zien. Wie gaat één van de collecties, of allebei, aanschaffen?

 1.   
  Sa.'s avatar

  De 2 heruitgaven zijn voornamelijk interessant voor degene die de Arkham serie nog nooit heeft aangeraakt. Heerlijke manier om voor (relatief) weinig geld 3 ongelofelijke pracht games binnen te halen. Zelfs voor de mensen die niets hebben met Batman. 😉

 2.   
  mattioza's avatar

  Ze kunnen misschien ook een goed werkende pc-versie uitbrengen. 😛

  Batman: Return to Arkham ga ik sowieso oppakken. Voor Arkham Night zal het afhangen van het prijskaartje van de GOTY-editie, als het richting 50-60 euro gaat, kies ik wel voor de standaard-editie dat nu voor een 30 euro te verkrijgen is.

 3.   
  Rory's avatar

  game of the year? mag dat nog na z’n release

 4.   
  stan_the_manNL's avatar

  Ik heb nog geen enkele Arkham game aangeraakt en als ik de reacties zo lees denk ik dat dat een gemiste kans is. Blij dat er daarom een heruitgave komt van de game. Ik denk dat ik het beste voor de drie games in 1 editie kan gaan dan alleen de laatste GOTY editie toch?

 5.   
  Daniel Z's avatar

  stan_the_manNL schreef, "Ik heb nog geen enkele Arkham game aangeraakt en als ik de reacties zo lees denk ik dat dat een gemiste kans is. Blij dat er daarom een heruitgave komt van de game. Ik denk dat ik het beste voor de drie games in 1 editie kan gaan dan alleen de laatste GOTY editie toch?"

  Helaas bevat de Return to Arkham-editie alleen de eerste twee games. Dus Arkham Knight moet je alsnog los kopen.

 6.   
  Gabbersouth's avatar

  komt er voor de pc geen remake of is dat niet nodig ??

 7.   
  Graezoth's avatar

  de Arkham serie voor zover ik gespeeld heb is super vet, zou zeker een goty van knight halen

 8.   
  _xNickelson's avatar

  De eerste 2 regels van het artikel wist ik nog niet, super vet die ga ik halen! Heb alleen arkham knight gespeeld en die was fantastisch.

 9.   
  MikeGevers's avatar

  Ik vraag me af of deze ook naar pc komt. Return naar Arkham in ieder geval niet (zogenaamd omdat de game beter zou presteren op consoles 😕 ). En Arkham Knight was op pc ook niet echt een hoogstandje, dus ik kan me voorstellen dat Warner Bros. er geen brood in ziet om de GOTY-edition op pc uit te brengen 😳