Release No Man’s Sky uitgesteld naar begin augustus

Eerder deze week bereikte ons al het gerucht dat No Man’s Sky zijn geplande release op 22 juni niet zou gaan halen en nu blijkt dat alle ruimte-avonturiers in spe inderdaad nog iets langer moeten wachten. Sean Murray, oprichter van No Man’s Sky-ontwikkelaar Hello Games, laat namelijk weten dat de game wederom later zal verschijnen dan gedacht.

De releasedatum van No Man’s Sky is nu circa anderhalve maand later gepland. Vanaf 9 augustus moet het dan toch echt mogelijk gaan worden om talloze planeten te gaan verkennen op de PlayStation 4 en pc. Als reden voor het uitstel geeft Murray het feit dat men, zo vlak voor release, de game op een aantal vlakken nog wat wil verbeteren om No Man’s Sky zo te maken tot de game die men voor ogen heeft:

However, as we approached our final deadlines, we realized that some key moments needed extra polish to bring them up to our standards. I have had to make the tough choice to delay the game for a few weeks to allow us to deliver something special.

  1.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    🙁

  2.   
    stan_the_manNL's avatar

    Ben beniewd, zijn er nog mensen echt aan het wachten op deze game? Het klonk heel revolutionair maar zijn er mensen die echt zin hebben om niks te doen op een planeet die ze daarna nooit meer tegenkomen? Of zie ik het verkeerd?

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    Ik ben echt nog aan het wachten op deze game. Balen dat het is uitgesteld maar geduld hebben krijg je wel als fan in deze industrie.

  4.   
    Bram_M99's avatar

    Erg jammer… Ach ja, als de game er maar beter op wordt.