Uitgerolde 1.2 update voor The Division brengt wederom meer bugs mee

De nieuwe The Division 1.2 update lijkt niet helemaal van een leien dakje te gaan. Eerder deze week werd de zogenaamde ‘Conflict’ update hoopvol uitgerold, maar veel spelers melden (wederom) een vlaag aan nieuwe of terugkerende bugs. Hoewel lang niet iedereen lijkt te lijden onder deze nieuwe foutjes, heeft ontwikkelaar Massive wel een buglijst opgesteld om veelvoorkomende problemen in de gaten te houden.

Er zijn onder meer problemen met het teleporteren van spelers, de bug waarbij characters verdwijnen keert in sommige gevallen terug en schijnbaar is ook de ‘Mark as junk’-functie aardig toegetakeld.

Tot dusver is er nog geen sprake van een zekere exploit die de kop heeft opgestoken. Grinden voor die nieuwe gear sets zal dus gewoon eerlijk moeten, al kan het dus zijn dat de game iets minder soepel loopt dan voorheen. De vriendelijke fixers van Massive werken aan een oplossing.

  1.   
    Rory's avatar

    netjes hoor

  2.   
    Tom's avatar

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog amper last heb gehad van bugs. Eens in de zoveel tijd werkt een teleport niet of spawnen vijanden wat laat, maar verder heb ik geen echte game-breakers gehad. Xbox One master race?

  3.   
    ScorpionNL's avatar

    Die bugs in de X1 versie vallen indd mee. Heb weleens dat een hoofdmissie niet wil starten voor de verder rest is het prima.

  4.   
    Thijs.'s avatar

    had zoveel verwachtingen van deze game. gold edition gekocht en het levelen was leuk en daarna ging het alleen maar heuvel afwaards

  5.   
    Myzzle's avatar

    Niet echt last van bugs gehad eigenlijk, speel om de dag wel een paar uurtjes. Hoop dat ze nog wat extra pve content maken want nu is er te weinig te doen solo. Het spelen met een team in de dz blijft ook erg leuk, mits je geen gekke mensen tegenkomt die glitchen of wat dan ook

  6.   
    Hitman301's avatar

    Tom schreef, "Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog amper last heb gehad van bugs. Eens in de zoveel tijd werkt een teleport niet of spawnen vijanden wat laat, maar verder heb ik geen echte game-breakers gehad. Xbox One master race?"

    Ook op de PS4 ben ik weinig tot geen bugs tegengekomen! Vermaak me nog steeds uitstekend met The Division!
    Zullen we het houden op: Console master race? 😉