Komt Prey 2 terug tijdens de E3?

Alsof de wereld weet dat onze E3 FAQ online staat, want de geruchtenmolen komt nu echt op gang. Er gaan namelijk steeds meer stemmen op dat Prey 2 een terugkeer zal maken op de E3. Dit heeft onder andere te maken met een aantal domeinnamen die zijn geüpdatet. Het gaat dan over prey2.com en prey3.com die beiden linken naar (nog) niet bestaande Facebook pagina’s.

Eerder deze maand liet de fanpagina van Prey weten dat er een aankondiging op komst is tijdens de E3.

Een terugkeer van Prey 2 zou opvallend zijn, aangezien de game in 2014 officieel werd geannuleerd. Echter, Peter heeft er al een Prey 2 preview van geschreven n.a.v. zijn bezoek aan de Bethesda Gamer Days in 2012 in Salt Lake City. (Obese Alert!).

Tom en Peter gaan het zien als zij aanwezig zijn op de E3 in L.A.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Ik zeg toch al jaren dat Prey 2 nog gewoon in ontwikkeling is? 😉

    De game zou zo’n 3 jaar geleden zijn gereboot door Arkane Studios in Austin. Deze E3 lijkt me daarom een prima moment voor een onthulling.

  2.   
    mmx's avatar

    @hitman jij zegt het inderdaad al jaren en ik weet ook dat er ontwikkelingen waren met Prey2 maar het is even afwachten nu he .De eerste Prey heb ik grijs gespeeld

  3.   
    tranceguy's avatar

    Hoop het. Gezien de domeinnaam prey3 lijken er zelfs plannen voor een derde deel te zijn… Afwachten maar maar dit zou wel fantastisch zijn als het waar is…