Uncharted 4: A Thief’s End in eerste week meer dan 2,7 miljoen keer verkocht

Op 10 mei verscheen met Uncharted 4: A Thief’s End een game waar talloze PlayStation 4-bezitters naar uitkeken en de game ontving lovende kritieken. Nu blijkt dat de game ook op commercieel vlak uitstekend heeft gepresteerd, want Sony laat weten dat Uncharted 4 in de eerste week meer dan 2,7 miljoen maal over de toonbank is gegaan. Dit aantal bestaat uit het aantal digitale verkopen en blu-rays die per 16 mei 2016 verkocht zijn aan consumenten.

Met dit resultaat is het dan ook geen verrassing dat Uncharted 4: A Thief’s End de snelst verkopende PlayStation 4-game is uit de stal van Sony in zowel Noord-Amerika als de PAL-regio, waartoe onder andere de meeste Europese landen en Australië behoren.

 1.   
  zowilco's avatar

  zit nog betwijfelen dat ik hem wil kopen😐

 2.   
  Rxcaelum's avatar

  Wel een vet spel tho. Heb reviews gezien van vorige Uncharted. Kei mooi.

 3.   
  Gajes859's avatar

  Hoewel ik de vorige delen beter vind kun je deze game veilig kopen.

 4.   
  fdennis's avatar

  zowilco schreef, "zit nog betwijfelen dat ik hem wil kopen😐"

  Ik heb zelf ook Uncharted 4. En het verhaal is na mijn mening ook wederom erg tof. En grafisch misschien wel de mooiste game ooit uigebracht op de PS4. Alleen nu de minpunten. Ik heb Uncharted 1/2/3 uitgespeeld. En ondanks dat er nu een soort stealthmodus is. Door de dicht begroeide bossen. Is het gameplay verder vrij veel van hetzelfde. Er is nog een touw met een haak wat vernieuwend is. Maar voor de rest is het veel van hetzelfde. En vooral dat een stukje houd waarop je klimt weer eens afbreekt. Een steentje dat uit de muur valt die je aan het beklimmen bent. En dat ik weer eens een partner een zetje omhoog moet geven. Zijn dingen die mij persoonlijk beginnen te irriteren. Omdat ik het allemaal wel ken. Maargoed als je de vorige Uncharted games niet hebt gespeeld. Dan zul je hier geen last van hebben.

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Ik ga hem aan het begin van de zomervakantie halen, anders gaat mijn school op het laatst nog achteruit 😛

 6.   
  mattioza's avatar

  Het belang van goede marketing is weer bewezen. 🙂

 7.   
  jorisboots's avatar

  dat is dus de reden waardoor ze echt 2 weken langer nodig hadden

 8.   
  mmx's avatar

  Uncharted moet je gewoon hebben 🙂

 9.   
  PaNNa's avatar

  Een goede prestatie en een mooi cijfer.

 10.   
  Bram_M99's avatar

  En verdiend! Ik ga hem deze zomervakantie halen.

 11.   
  Hillianii's avatar

  Ik moet die ook nog een kopen

 12.   
  JesseTheunZzz's avatar

  Kijk eens aan! Dat zijn nog eens verkoopcijfers voor een PS-Exclusive game. Ik ga Uncharted 4 A Thief’s End binnenkort ook halen… Heb er zin in! 🙄