Gerucht: Destiny krijgt later dit jaar Rise of Iron-uitbreiding

Zowel uitgever Activision als ontwikkelaar Bungy hebben groots ingezet op Destiny met een heus tienjarenplan en hoewel het oorspronkelijke releaseschema niet gevolgd wordt, bekend dat niet dat we dit jaar geen nieuwe Destiny-content hoeven te verwachten. Eerder werd al duidelijk dat Destiny 2 niet, zoals oorspronkelijk gepland, in 2016 zou gaan verschijnen, maar dat deze release is opgeschoven naar 2017. In plaats daarvan zou Bungie dit jaar een nieuwe uitbreiding voor Destiny uitbrengen.


Het heeft er nu alle schijn naar dat deze uitbreiding ‘Rise of Iron’ zal gaan heten, dit blijkt uit gelekt marketingmateriaal op Reddit en is bevestigd door bronnen aan het Amerikaanse Kotaku. De ‘Rise of Iron’-uitbreiding zal van grotere omvang zijn dan de twee Year One-pakketten (House of Wolves en Dark Below) en dus meer in de lijn van The Taken King moeten liggen. Rise of Iron zou in ieder geval een nieuwe raid bevatten die losjes gebaseerd is op de raid die eigenlijk onderdeel zou zijn van de House of Wolves DLC.

  1.   
    Rory's avatar

    hoop dat hij snel komt dan want de laatste update was erg mager

  2.   
    RockerRoy's avatar

    Ik blijf het erg zonde vinden dat bungie bij activision is gekomen. Enorme verspilling van talent bij zo’n uitgever als activision. Een game waarbij je op zn best elk half jaar content voor een week of 2 aangesmeerd krijgt tegen veel te hoge prijs is niet waar bungie zich kan laten uitblinken. Ik had graag nog een heleboel games as halo van bungie gezien.

  3.   
    Papachico's avatar

    Rory schreef, "hoop dat hij snel komt dan want de laatste update was erg mager"

    Alle updates, uitbreidingen, dlc, etc. van Destiny zijn mager, dus wen er maar aan.Op mn telefoon heb ik android games die groter zijn dan Destiny.