Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Gran Turismo Sport Gameplay Trailer

Middels het ‘Gran Turismo Sport Unveiling Event’ is vandaag nieuwe informatie over de PlayStation 4-exclusive naar buiten gekomen, waaronder de releasedatum van 16 november dit jaar. Daarnaast is er ook de nodige gameplay getoond en een gedeelte hiervan is middels deze trailer vrijgegeven.

 1.   
  Tom's avatar

  Godsgruwelijk irritante muziekkeuze. Daarbovenop oogt de trailer ook een beetje ongeïnspireerd of onaf. Net alsof niemand van te voren echt heeft bedacht wat voor verhaal het beeld zou moeten overbrengen. Het is meer een compilatie loze testbeelden.

  Bovendien heeft het ontwikkelteam ook laten weten dat de game voor slechts 50 procent afgerond is. Lijkt een moeizame productie te zijn, deze trailer onderstreept dat vooral.

 2.   
  gamefreak1992's avatar

  Tom schreef, "Godsgruwelijk irritante muziekkeuze. Daarbovenop oogt de trailer ook een beetje ongeïnspireerd of onaf. Net alsof niemand van te voren echt heeft bedacht wat voor verhaal het beeld zou moeten overbrengen. Het is meer een compilatie loze testbeelden.
  Bovendien heeft het ontwikkelteam ook laten weten dat de game voor slechts 50 procent afgerond is. Lijkt een moeizame productie te zijn, deze trailer onderstreept dat vooral. "

  *kuch* Forza fanboy *kuch* 😛 Maar je hebt wel gelijk het ziet er een beetje uit dat er last minute nog ff een trailer in elkaar gedraaid moest worden, en dat ze uit een grote stapel testbeelden wat bij elkaar gegooid hebben