Releasedatum en details Gran Turismo Sport onthuld

Onlangs liet Sony al weten dat we vandaag nieuws omtrent Gran Turismo Sport en dit is nu naar buiten gekomen. Allereerst is bekendgemaakt dat de PlayStation 4-exclusive vanaf 16 november beschikbaar zal zijn. Daarnaast is bekendgemaakt dat de racegame 117 offline events zal bevatten, deze spelen zich af in 19 locaties met 27 layouts. Op deze banen kun je rondracen met 137 verschillende auto’s.

Qua spelmodi zal Gran Turismo Sport naast een campaign ook een Arcade Mode en Sport Mode bevatten. Het menu bevat daarnaast opties voor Brand Central, Social Features, Livery Editor en Scapes.

 1.   
  Jethy's avatar

  Wordt dit weer zo’n soort prologue-achtig iets?

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik was grote fan van Gran Turismo maar bij het laatste deel (deel 6) ben ik toch echt afgehaakt. Misschien komt het ook omdat ik niet meer op de last-gen speel laat staan op de current-gen.

  Het blijft een goede serie en het bevat vele extra’s maar ze hebben zoveel belooft en maar weinig waargemaakt. Deze week ben ik weer van plan om mijn race stoel en G27 weer in orde te maken, maar dan hou ik het toch echt alleen bij iRacing, rFactor en Assetto Corsa.

  Dan heb ik misschien wat minder grafische games en minder “luxe” atmosfeer die Gran Turismo goed kan neerzetten, maar het racen is wel gewoon vele malen beter dan Gran Turismo.

  Deze trailer kriebelt wel, maar ben weer bang om zwaar teleurgesteld te worden!

  Gelukkig zitten er dit keer maar 127 auto’s in het spel en niet 1000 waar 95% van alle auto’s van lage kwaliteit waren.