Gamersnet.nl

DOOM wordt erg positief ontvangen door Steam-gebruikers

Op vrijdag de dertiende, een zeer toepasselijke dag, werd DOOM op het grote publiek losgelaten. Voor de pers is het nog wat vroeg om een mening te formuleren, omdat Bethesda de game pas vanaf de release beschikbaar stelde. Volgens de uitgever is het bij de titel van id Software van belang om alle aspecten, en zeker de multiplayer, mee te nemen bij een definitief oordeel.

Doom is comprised of a single-player campaign, online multiplayer, and SnapMap. After discussing, we believe all three elements are important parts of the complete Doom experience… As Doom’s SnapMap and multiplayer modes both require access to a server that won’t be live prior to launch, review copies will arrive on launch day.
De GamersNET-redactie is dus nog bezig om fanatiek door de enorme massa verschrikkelijke creaturen te knallen, maar eindgebruikers zijn natuurlijk al op toetsenborden gaan rammen om online te laten horen hoe DOOM hen bevalt. De meningen vallen zeker niet tegen, want maar liefst 93 procent van de tot op heden 3744 gebruikers is positief. Hoewel het nog vroeg is – veel van hen speelden pas een aantal uren – is het beeld dus dat DOOM een lekkere toevoeging is op het shooter-genre.