Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter Gameplay Walkthrough

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter verschijnt al bijna en ontwikkelaar Frogwares heeft nog even een walkthrough gemaakt, om spelers kennis te geven over de nieuwe Holmes-game. Wat zijn de mogelijkheden, hoe is de gameplay en hoe is de feeling?

 1.   
  stan_the_manNL's avatar

  Die eerste sherlock holmes was een tijdje geleden gratis bij games with gold en ik moet zeggen dat ik mij daar nog best mee heb vermaakt! Zou deze game ook best wel willen spelen maar ik zou er nooit 60 euro voor betalen. Vind het er trouwens ook niet echt mooi uit zien voor een full priced game.

  Ik heb het idee dat niemand hier echt op zit te wachten, laat staan dat gamers er 60 euro voor betalen. Weet iemand of de vorige game goed werd verkocht?

 2.   
  Papachico's avatar

  Idd, waarom zou ik een spel kopen van 60 euro dat er niet zo mooi uitziet, want laten we eerlijk zijn: een spel is het pas waard wanneer het er super mooi uitziet toch? Fuck gameplay enzo..

 3.   
  stan_the_manNL's avatar

  Nee zo bedoelde ik het niet, graphics zijn echt niet het enige, maar het ziet er gewoon wat klungelig uit, ook de point and click gameplay is gewoon niet helemaal mijn ding, dat zal het ook gewoon wel zijn