Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Call of Duty moet futuristisch blijven! | Hot Koffie Show

Tom en Peter dragen wederom zelf een relevante stelling aan voor hun eigen Hot Koffie Show. Wegens de ophef rondom Call of Duty: Infinite Warfare en de veelbelovende nieuwe wending van Battlefield 1, staat Activision nu onder druk. Of nou ja, is dat wel zo? Onze koffieleuters bespreken het.

  1.   
    GBA43's avatar

    Ja! ik sta wel achter de futuristische Call of Duty games, het is goed dat er zoveel diversiteit te vinden is op de markt, voor veel verschillende soorten Gamers.
    De oude generatie (en misschien ook de jonge garde) zal waarschijnlijk wel aan zijn trekken toekomen in BF1.

    Daarin tegen was ik voorheen ook tegen Black Ops 3, tot ik een groot deel van mijn vriendengroep het aangaf wel vet te vinden (Gem. leeftijd 21) en heb ik het dus ook gekocht, nooit spijt gehad sindsdien.

    Ik zal dus Infinite Warfare niet alleen kopen vanwege de Remaster van CoD4, maar ook gewoon omdat het nieuwe concept mij wél aanspreekt.

  2.   
    ScorpionNL's avatar

    Haal cod nog steeds ieder jaar. Niet dat ik hou van dat futuristische gedoe, maar ik hou van de snelle actie en kleinere maps dan bijv. battlefield. Kans is groot dat ik dit jaar voor allebei ga.

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    RIP COD RIP GAMERSNET !!!! 😉

  4.   
    Invictus's avatar

    Ik weet niet wat het is, maar ook al vind ik hem slecht, ik moet COD altijd halen. Ik ben wel echt enorm gehyped voor Battlefield 1.

  5.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Na het spelen van World at War, hoop ik echt wel dat er weer een WW2 komt.

    Natuurlijk vind ik het wel erg gaaf dat Dice deze set heeft gezet :D.

    De laatste 6 CoD’s heb ik (gelukkig) nooit gehaald.

  6.   
    Skirebabba's avatar

    Ik vond Battlefield bad company : vietnam echt heerlijk. Al die oude wapens en scheuren met tuk tuks.
    En die muziek echt heerlijk.

  7.   
    Thomsnov's avatar

    Sowieso battlefield 1 boven CoD

  8.   
    Thomsnov's avatar

    Stelling: is de uncharted 4 multiplayer zo teleurstellend dat het “schade” aanbrengt op het legendarische gevoel van de singleplayer?

  9.   
    remcoabc's avatar

    Ga zelf lekker naar battlefield 1, omdat ik denk dat dice doordat ze ww1 hebben gekozen zelf ook weten dat ze bepaalde verwachtingen moeten waarmaken, waardoor het waarschijnlijk beter is uitgevoerd. En misschien realistischer (natuurlijk zoiezo realistischer dan cod). Verder vind ik wel dat cod lekker zijn ding moet blijven doen, want dat is waar ze om bekend staan tegenwoordig en het loopt nog steeds goed. En ik vind de keus die je nu hebt ook goed.

  10.   
    mheiden21's avatar

    Ja CoD ik verspil er geen woorden meer aan. BF1 heb ik meer oren naar en biedt zowieso meer facetten van het slagveld. Niets is fijner dan je tegenstander te verassen met een tank.

  11.   
    Crazysamuel's avatar

    IK heb nooit CoD gespeeld ga het ook nooit doen puur en alleen omdat het gangetje gangetje is

    Daarin tegen hem ik medal of honor grijs gespeeld grijs gespeeld en daarna BF 2,3,4 en ik heb wel oor naar battlefield 1 maar ik ben Shooter moe aan het worden games draaien tegenwoordig alleen om schieten of een RPG met shooter elementen. Ik wil weer een normale RPG of nog leuker RTS

    Maar ik moet Chief P hier wel gelijk geven Never Quit A Winning Team

    Gezien wij in NL en US de games aan mama en papa verkopen van de 14 jarige en 15 jarige en het niet te controleren valt dat een minderjarige ermee speelt kan CoD/ ACTI het niet maken om een miljoenen genererende spel te cancellen en zeggen nee we gaan nu lekker over naar de iron sights en de tommy gun.

  12.   
    Turk–Life's avatar

    Ik herken idd de mentaliteit ”huhhhhhhh hoe bedoel je je speelt geen COD?!!!!!”. Van een tijdje terug.
    Maar ik heb het idee dat Battlefield steeds populairder begint te worden ook onder COD gamers.
    Nevermind ik heb nooit echt een COD game gespeeld. Ben sinds BF2 een hele trouwe BF speler. Alleen BF hardline vond ik wel onzin, heb hem ook nooit gespeeld.

    Hoe groter de mappen zijn des te beter ik het vind. En ik ben tank master dus COD valt zowiezo weg voor mij 🙂

  13.   
    PSPfreaky's avatar

    Battlefield 1 is gewoon beter! Stiekem hoop ik dat ze de Call of Duty reeks echt een keer de nek omdraaien. Dat ze gewoon echt met iets nieuws moeten komen dan elk jaar een nieuwe DLC.

  14.   
    djonnieboy97's avatar

    ik vind dat cod wel eens terug mag naar ww2 maar vind de toekomst games van cod ook leuk. maar ik ga zeker cod en bf1 dit jaar beide halen. mijn stelling luid…. is disney dom bezig omdat ze disney infinity cancellen?

  15.   
    Ginko-Fox's avatar

    ik zou zeggen de dislikes spreken voor zich en wie niet luistere wil moet maar voelen

  16.   
    Callofdeepak's avatar

    Jullie hebben helemaal gelijk ben het mee eens met jullie

    Ik ga mooi aan de BattleField 1 COD heeft zijn jaren nu al gehad..

  17.   
    HenTactical's avatar

    nederland had geen paarden, maar we hadden wel licht bepantserde raar uitziende Mercedesen met een machinegeweer erboven op!

  18.   
    AtomicDogg's avatar

    CoD heeft drie developpers, het concept van CoD 2017 is (denk ik) al af en het is lastig om ineens alles om te gooien. Dus als Infinte Warfare flopt en CoD 2017 gaat nog meer de toekomst in zitten ze met de gebakken peren.

  19.   
    mattioza's avatar

    Zoals ik aangaf in mijn stelling van vorige week, vind ik het ook positief dat CoD en BF verschillende kanten uitgaan en niet halsstarrig proberen om elkaars publiek in te pikken. Want Battlefield 1 en Call of Duty komen allebei uit in de drukste periode van het jaar met heel weinig tijd tussen dus moesten beide series ingezet hebben op hetzelfde thema zouden de gamers gekozen hebben tussen één van de 2 en nu worden er meer mensen aangesproken (hetzij voor wereldoorlog 1 of het futuristische).

    Stelling: Gameseries zoals Assassin’s Creed en Far Cry krijgen (onterecht) veel kritiek omdat het niet genoeg vernieuwend zou zijn terwijl het elke keer een totaal andere setting en verhaal is. Andere series zoals Uncharted worden de hemel ingeprezen terwijl het ook niet revolutionair vernieuwend is.

  20.   
    FireBallz's avatar

    Ik vind het deels goed dat Call of Duty futuristic blijft. Aan de ene kant denk ik: diversiteit. Bijzonder veel games zijn gewoon schietspellen op de grond, maar dankzij de zelfbedachte (meestal geen toffe) troep erin zorgt het wel voor wat verschuiving van het hebberige zwaartepunt. Aan de andere kant is na 2 futuristische Call of Duty’s en een teleurstellende Battlefield het wel mooi geweest met de alternative options. Mensen ontvingen de trailer van Battlefield zo goed omdat ze weer terug wilden naar de oude tijden. Diezelfde opinie deel ik. Overigens koop ik wel beiden, dan heb je zelf ook nog wat diversiteit.

  21.   
    FireBallz's avatar

    Stelling: Een (misschien teleurstellende) Multiplayer is noodzakelijk voor games als Uncharted, anders biedt de game niet genoeg.

  22.   
    Riddle-me-this's avatar

    Ik ben het volledig met Peter eens. Cod wordt nu gespeeld door 16jarigen of zelfs nog jongere spelers en die zijn fan van het futuristische. De codmakers luisteren simpelweg naar wat het gros van de spelers wil.

  23.   
    Niels_Jager's avatar

    Mischien leuk voor een nieuwe stelling : 4k gamen in te duur