Battlefield 1-trailer nagemaakt in GTA 5 | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De vorige week verschenen reveal trailer van Battlefield 1 bleek ongekend populair te zijn op YouTube en is binnen een mum van tijd uitgegroeid tot de gametrailer die de meeste likes op YouTube heeft ontvangen. Hoewel dit lastig te overtreffen is, doet de YouTuber 57chevy150 hier toch een gooi naar. Want de meest gelikete gametrailer namaken in het immens populaire Grand Theft Auto 5, dat is natuurlijk een garantie voor succes.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Hoe bizar groot zijn de luchtschepen van Halo?

Eet smakelijk!

 1.   
  Basman01's avatar

  in 1 woord Geniaal xD

 2.   
  Moodey's avatar

  Dat blimp do’

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Erg leuk gemaakt, al moet ik eerlijk zijn; ik vind die van SpongeBob het leukst https://youtu.be/IAhfjwlJeEE 😛