Mario komt gratis naar Wii U-versie Minecraft

Wii U-bezitters kunnen binnenkort als Mario rondhuppelen in Minecraft. De Super Mario Mash-Up Pack zal namelijk binnenkort verschijnen en deze update bevat onder andere veertig skins gebaseerd op iconische personages uit de Mario-reeks, zoals de rode loodgieter zelf. Daarnaast kun je er ook voor kiezen de textures van voorwerpen te veranderen in Mario-versies en zullen vijftien Super Mario 64 tracks aan het spel woorden toegevoegd. Tot slot kun je ook een op Mario-gebaseerde wereld verkennen.

Vanaf 18 mei zal de Super Mario Mash-Up Pack te downloaden zijn en daar hoeven we helemaal niets voor te betalen. De fysieke editie van Minecraft: Wii U Edition zal de update al op de disc bevatten, maar helaas is er voor die versie nog geen releasedatum bekendgemaakt voor het Europese continent.

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Het ziet er wel vet uit

 2.   
  iDraxo's avatar

  hopenlijk is er een mogelijkheid dat hij ook nog voor de andere consoles uit komt zou wel ver zijn!

 3.   
  Woutertjeeee's avatar

  Nou niet dat veel mensen er van gaan genieten jammer dat Nintendo alleen hun eigen console ondersteunt, als Nintendogames nou eens uitkomen op andere platformen dan hebben ze nog een groter succes dan de Wii te palken