DLC Alient Hunters aangekondigd voor XCOM 2

Toen Anarchy’s Children, de eerste DLC voor XCOM 2, uitkwam, merkten we al op dat het toen vooral ging om opties om soldaten te customisen. Maar nu is er een nieuw DLC-pakket aangekondigd dat wél van invloed is op de gameplay: Alient Hunters.

In de uitbreiding ga je op jacht naar drie nieuwe ‘Ruler-aliens’: de Archon King, de Viper King en de Berseker Queen. Die worden geïntroduceerd met een verhalende missie. Nadat je die hebt voltooid, zullen de drie Ruler-aliens willekeurig verschijnen tijdens campagnemissies. Als je ze dan niet op tijd weet te verslaan, zullen ze vluchten en later weer terug komen om je het leven zuur te maken.

Naast deze nieuwe vijanden voegt Alien Hunters ook nieuwe wapens toe, zoals de Bolt Caster en de Hunter’s Axe. En van de lijken van de Rulers kun je bovendien gloednieuwe pantsers maken.

De nieuwe uitbreiding voor XCOM 2 zal op 12 mei verschijnen. Mensen die het Reinforcement Pack (de Season Pass voor XCOM 2) al hebben gekocht, krijgen deze DLC uiteraard volledig gratis. De prijs voor de rest bedraagt 9,99 dollar, dus waarschijnlijk betalen wij in Nederland datzelfde bedrag in euro’s.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren